0

insanlar geçici olarak da olsa dertlerinden sıkıntılarından uzaklaştırdığına inanıyor bu yüzden de zararlı olsa da içiliyor.

0

nikotiniçerdipinden dolayı sigaralar bağımlılık yapar ve insana içildiğinde zevk verir. zamanla insan sigarasının bağımlısı olur. ve kolay kolay vazgeçemez. bırakmak istesede çoğu zaman bırakamazsın ama kesin bırakmak istenirse gerçekten bırakılabiliyor. çevremde çok örneği var. ilk önce kişi kafasında sigarayı bırakmak zorundadır. yoksa bırakmak zor olmaktadır. ayrıca yavaş yavaş bırakırım düşüncesşde yanlış bşr düşüncedir. bırakılacaksa bu meret hemen bırakılmalıdır.

0

çünki insanlar buna bagımlı oluyor

0

bağımlılık yaptığı için içiliyor ne yazık ki bir çok kez denedim bırakmayı 1 buçuk sene kadar içmedim daha sonra bir arkadaş ortamında uzatılınca keyif olsun diye 1 tane içtim o gün bugündür paket taşıyorum keşke o sigarayı hiç almasaydım ve tekrar başlamasaydım.

1

içenler daha net cevap vereceklerdir ama bence tamamen bağımlılık olduğundan dolayı. yoksa madden ve bedenen insana zarar veriyor buna rağmen birakan sayısı çok az.

1

çünkü bağımlılık yapıyor içinde ki maddelerden dolayı bü yüzden insanlar zararlı olduğunu bildiği halde içmeye devam ediyorlar.