0

izlediğim en komik dizi tabii ki büyük farkla avrupa yakası. bence gelmiş geçmiş en iyi komedi türk dizisi. yayınlandığı dönemde çocuk sayılacak kadar küçüktüm. daha sonra üniversite yıllarımda canım her sıkkın olduğunda açar izlerdim böylece baştan sona bitirmiş oldum. en son geçen aylarda tekrar izledim. moralim bozuk olduğunda bile parça parça açıp izliyorum. en sevdiğim karakter burhan bey :) buhhhran bey diyen makbııııle :) isimlerini söylerken bile moralim düzeldi gülesim geldi. keşke yeniden başlasa. gerçi gülse birsel’in yazdığı her dizi çok güzel son zamanlarda sa jet sosyeteyi izliyorum. avrupa yakasının yerini tutmasa da oda komik ve eğleniyorum izlerken.

0

izlediğim en komik dizi aslında avrupa yakası dır ben çok severek seyrediyordum avrupa yakasını. bir zamanlar ekranlar da veriliyordu hala zaman zaman açar izlerim. çok keyif alırım avrupa yakasını izlemekten çok güzel bir diziydi yalan dünyada keza öyleydi gülse birseli bu konuda çok başarılı doğrusu . birde bir zamanlar sıdıka diye bir diiz vardı o da çok güzel keyifli ve komikti eğlenceli bir diziydi ben çok küçüktüm ozaman ama hatırlıyorum çok gülerdim eğlenirim. behzat ç mesela bence komikti ve güzeldi ben keyifle seyrederim yani böyle güzel yapımlar diziler vardı açıkcası.

0

şimdi önereceğim dizi yeni çıkmış bir dizi daha bir kaç bölüm girdi bunu internetten de bulabilirsiniz. adı fam, ailesinden ayrı düşmüş ve birine aşık olmuş bir kız var ve sevgilisiyle devam eden hayatında ölmüş dediği ve uzakta olduğunu söylediği aile fertleriyle karşılaşıyor...

0

korkunç bir film 1 2 3 4 5 6
efsane seridir. tavsiye ederim.