0

izlediğim yabancı diziler genellikle dilerim leyliimim hind iyiyim izliyorum dizileri izliyorum bunların adı yerine ikimizin yerini kördüğüm ah kalbim tatlı bela bunları izliyorum sev yeter bu aralar en çok takip ettiğim gideceğim ikimizin yerine onu tavsiye ederim ben değil ben de istiyorum ama herkese tavsiye ederim izleyinz izleyin pişman olmazsınzim ondan sonra eğlenceli yani dizi çok güzel çekmiş yabancı karakterler var onlar ya yani öbürleri yapıyorlar onlar bizim gibi çok değişik bir film ya niye türkiye’nin geneli anan doğu ile beraber bayan yarın daha ne söyliyim başka bir etmiyorum aslında başka bir dil değil of çok sıkıldım ya ondan sonra bu dizi izliyordu herkes bilir öyle vallahi genellikle türk demeyiz biz genellikle türk yemeği türk dizileri izleriz evet bu soruya cevabı o kadar teşekkürler

0

eğer ki the wampire diaries ve the orijinals izlemediyseniz mutlaka izlemeniz gerekiyor. sezon sayısından korkabilirsiniz ama inanın o kadar seri devam ediyor ki diziler zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. ben bunları hala izliyorum. bitti fakat kendimi dizilerden alamıyorum ikinciye izliyorum biri 8 sezon diğeri 5 sezon . bende zaten uzun dizileri severim. yeni çıkan dizileri izlemiyorum çünkü bekleyip bir kaç bölüm birden izlemeyi tercih ediyorum yoksa bütü hafta ne olacak diye meraktan kahroluyorum..

0

izlediğim tartışmasız en güzel filmler prison break ,breaking bad , the 24 , walking dead olmuşutur . yine seyrettiğimiz.ama orta halli beğendiğim diziler arasında lost , dexter , person of interest , lite to me gibi diziler yer alıyor tavsiye ediyorum .

0

favori dizim prison break tır ve ardından mr. robot geliyor

0

heroes 2006 izlediğim en iyi diziler arasında

0

doctor who en uzu soluklu dızılerden biri keyiflidir.

0

prison break dizisi unutamadığım diziler arasındadır ama en sevdiğim tartışmasız dexter'dır.

0

eskiden izlediğim ve çok sevdiğim bir film rambo lakabımlada uyumlu.

0

ben eskiden the walking dead prison break izlerdim bu iki dizi bence yabanci dizilerin en güzellerinden birisidir the flashda cok güzel bir dizidir bence bunlari onerebilcem şu an izlediğim diziler bunlardır.

0

games of thrones herhalde açık ara öndedir.

0

''the 100'' adlı diziyi öneririm. yeni sezonunu sabırsızlıkla bekledigim, bence en güzel yabancı dizi.

0

sense8 bu ara sardığım bir dizi.

0

game of thrones yani arkadaşlarımın dediğine göre ben pek fazla yabancı dizi izleyen birisi değilim ancak arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla game of thrones mükemmel bir diziymmiş en yakın zamanda izlemeye başlıcam

0

yabancı. dizi izlemiyorum o yüzden önerim yok.

0

vikings, game of thrones ve the walking dead izlediğim en iyi yabancı dizilerdi.