0

berkay sonuna kadar hakli ardanin bu seyi kac oldu

1

berkay da zamanında canerin eski karısı asenayı bir alışveriş merkezinin çocuk emzirme kabininde beraber olmuşlardı.bu yüzden berkayda bu sebepler ötürü eskiden olan şey onun başına geldi. allah insanın yaptığı şeyi yaşatmadan öldürüyor. berkayda bunu yaşadı. ama olayda arda turan yüzde yüz haksızdır.

0

arda turan parayı görünce iyice insanlıktan çıktı, her olayda bu arda turan var sen nasıl bir başkasının karısına sarkıntılık edersin. senin karına yapsalar hemen olay çıkartırsın. kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi sende yapmayacaksın.

0

bence arda haklı berkay in eşinin bir kaç gün içinde kitabı çıkacakmış gündeme gelmek için yapılan bir şeydir tamam arda suçsuz demedim ama öyle birilerinin eşine sarkacak laf atacak bir şahsiyete benzemiyor berkay ın daha önce caner erkin in eski eşi asena olayıda unutulmamamlı

0

arda turan kesinlikle boş beleş bi işe yaramayan mahalle magandası gibi biridir. bence bu olayda kesinlikle berkay haklıdır ancak şöyle de bir şey düşünmeden de edemiyorum. gerçekten insan yaşattığın yaşamadan ölmüyor. berkay da zamanında evli bir bayanla birliktelik kurmuş detayları nedir bilemeyiz ama sınırlarını aşan bir arkadaşlık içinde olduklarını hepimiz şahit olduk. şuan da berkay zamanında caner erkin'in hissettiği şeyleri belki de daha acı bir şekilde tecrübe etti. üstelik eşinin yanında iken gözlerinin önünde arda turan tarafından eşine bir sarkıntılık yapıldı yumruk yumruğa bir kavga. ancak arda turan'ın ne olduğu belli bir şey adam kendini aşmış o da evli ve yeni baba oldu bu ülkeye gerçekten çok kötü örnek bu adamlar bunlarla evli olan kadınlara üzülüyorum gerçekten para için kendi kadınlık en önemlisi insanlık onur ve değerlerini ayaklar altına alıyorlar. oysa ki dışardan bakıldığında güçlü kadınlarmış gibi duruyor ama hiçte öyle değilmiş.

1

ya bırakın artık bu berkaylar dandini hitleri bu kadar ülkemizde şu an şehit varken böyle şeyleri sormayın zaten ikisini de ne b** olduğu belli değil soytarıların neler

0

hiç kuşkusuz berkay halıydı tabikide.
evli bir kadına laf atmak ne demek bizim örf ve adetlerimize hiçbir şekilde sığmaz bu.
arda turan’a yakıştıramadım bu hareketi.

0

tabiki de berkay haklıydı arda turan'ın evli barklı çocuk sahibi bir kadınla konuşmak istemesi zaten çok anlamsız dünyada kendine göre bekar kızmı yokta elalemin karısına baktı anlamıyorum çok garip yani böyle bir şey olması insanlar belli bir süre sonra kafayı yiyor galiba sevgilisinden nereye saracağını bilmiyor ahahhaa :)

0

bence berkay hakli. arda haksızlık yapmış evli birine sulanmaktadır ne demek oyle

0

berkayı tanimam ama arda turan çok karaktersiz bi oyuncu inşallah ceza alır

0

boş işler kim ne yapıyorsa kendine yapar

0

her ikisi de haksızdı zorbalıkla sanatın ne alakası olabilir ki her ikisi de mesleğinde başarılı iki insanken böyle durumlarda olmamaları ve iyi örnek teşkil etmeleri gerekirdi.

0

aslında olay tam netlik kazanmamış olsada -tam netlik derken yani herkes farklı bir şey söylüyor. arda farklı bir şekilde anlatıyor berkay farklı bir şekilde anlatıyor- bence arda yine yanlış bir hareket yapmıştır. son zamanlarda ardanın yaptığı yanlışlıkları görüyoruz. ne kadarı doğru onu bilemiyoruz tabiki. evli olmasına rağmen böyle bi olay yaşaması utanç verici tabiki. onu örnek alan bir sürü insan vardır şuan. umarım bu olaylar tekrarlanmaz. sporcu olan sporu ile şarkıcı olan şarkısı ile oyuncu olan performansı ile gündeme gelir. yani ülkeye yakışmayan hareketler. koskoca barcelona da bile oynamış adamsın yapma böyle seni seven insanlar var seni örnek alan insanlar var. bu şeyleri örnek almasınlar. daha iyi örnek ol onlara. bir daha böyle olayların yaşanmaması dileğiyle.

0

arda turanın yaptığı çok büyük bi ayıp hem suçlu hem güçlü. berkay kesinlikle haklı

0

bu tatsız olayda bence berkay kesinlikle haklıydı arda turan ın yaptığı saygisızlikti

0

berkay haklıydı arda turanın yaptığı çoj yanlış bir davranış bir de üstüne berkaya saldırmış kınıyorum

0

berkayı haklı görüyorum çünkü arkada karısına sarkıntılık yaparqk hiç beklemediğim bişeydi.
ama berkayın sonuna kadar arkasındayım bu konuda

0

olayı merak etsem de tam olarak bilmiyorum. ama berkay çok beyefendi ve harika bir sesi var. sanatçılar genelde nazik ve kibardır. bence haklı olan berkay

0

ben berkayın haklı olduğunu düşünüyorum arda turanın haksız olduğunu düşünüyorum

1

boş beleş olaylar magazinsel onun gibi neler oluyor fakat ünlü diye göz önünde