1

adana'daki cinsel istismar olayında suçlunun tutuksuz yargılanmasına ne diyorsunuz?

Bilmeyenler için anlatayım. Adanada 9 yaşındaki kıza kuzeni tarafından cinsel istismar uygulanıyor. Ve küçük kızın karşı koymadığı gerekçesi ile adam tutuksuz yargılanıyor.

6 cevap
0

türkiyede adalete güvenilmez oldu istirmardan gerçejten suçluysa direkt cezaevine atılması lazım.

0

bu tür davalarda daha fazla yaptırım uygulanmalı aksi halde adalet söz konusu olamaz. adaletin kestiği parmak kanamaz

0

şaşırmıyorum artık. kızmıyorumda. çünkü bu ülkede adalet yok.sen istediğin kadar çabala istediğin mahkemelere başvur,istediğin eylemleri yap.baştaki bu konulara kulağını kapattıysa eğer hiçi şekilde duyuramazsın sesini.senin kızın,senin bebeğin,senin oğlun istismara uğruyordur çünkü.diğerlerine batan bir durum yok ortada. ya bebek artık bebeklere kadar iğrenç düşünceler kuracağınız bir zihne nasıl sahipsiniz? nasıl bir çocukluk dönemi geçirdiniz? tedavi olun ya.olmak istemiyor halinizden memnunsanız eğer cehennem olun.hadım etsinler sizi.etsinler ki bakalım o zaman kime nasıl istismarda bulunuyorsunuz.yazık arık türkiye öyle bir hale geldi ki bana dokunmayan yalan bin yaşasın modu var oluyor.lafım milletime değil.halkım bu konuda tepkili.ama tepkilere kulak veren yok.çünkü bunları yaşayanlar onların canı değil.onların tırnaklarına bile çöp batmıyor.battıysa eğer çöpe dava açar kazanırlar canım.halkın evladını canını düşünen kim?

0

adalete güvenim zaten yoktu. böyle kararlar zamanla toplumda orman yasalarını doğuracak ve suçlu toplum tarafından cezalandırılacak

0

bunların bilinçli politikalar olduğunu düşünüyorum. böyle kabul edilemez suçlarda bile suçluyu serbest bırakmak çok daha büyük bir değişimin ilk adımları. zaman içinde çocuklar ve kadınlar itibarsızlaştırılıp bütün hakları ellerinden alınacak. sonra biz diyoruz ki tecavüz neden arttı. çünkü cezası yok adeta ödüllendiriliyorlar. kaldı ki çocuktan bahsediyoruz. en ağır cezaların uygulanması gerekirken salıyorlar ki başkaları da yapsın.

0

ülkemizde adalete de güvenemiyoruz artık...
küçücük 9 yaşında bir kız çocuğu karşı koymaktan ne anlayacak ki ..
ayrıca kız razı olsa dahi 9 yaş bu ya reşit bir kızdan bahsetmiyoruz amme niye dava açmıyor herşeye dava açmayı biliyorlar ama böyle olaylarda hiç bir gelişim göremiyoruz.