0

hayır tabi ki her istediğini alırsam anne olarak bir otoritem kalmaz. ayrıca ihtiyacı olmayan bir şeyi almanın pek bir mantığı da yok. şımarık yetişmemesi için hayır ne demek bilmesi öğrenmesi için her istediğini almam da yapmam da.

0

çocuğumun her istediği şeyi almaya çalışmam. beklemesini gerektiğini söylerim. o arada birikim yapmasını isterim. parası birikince satın almak istediği şey ne ise onu alırız. o da harçlıklarını toplarken alacağı şeye ne kadar yaklaştığını hesaplayacak.

0

benim çocuğum yok ama her istediğini de almazdım diye düşünüyorum. çünkü her istediğini alırsam bu sefer çocuk hiçbir şeyle mutlu olmaz ve doyumsuzlaşır diye düşünüyorum. bu yüzden her istediğini almaktansa ihtiyacımız olan şeylerin alırım çocuğumun bu şekilde israf yapmamasını sağlarım. o yüzden ben çocuğumu ödüllendirme yöntemi yaparak o şekilde istediklerini almayı tercih ederim.

0

benim çocuğumun her istediğini almazdim çünkü alıştığı zaman bunun bir sınırı olmuyor ve herşeyi ister . ben eğer gerekli görürsem ihtiyacı olan şeyleri alırım zaten.