0

bir hayalim vardı evet. evlenmek. hem de karşıma çıktı tam dedimki işte o kişi. onunla evleneceğim. ona da söyledim .ancak hayallerimden vazgeçmek zorunda kaldım onun yanlış kişi olduğunu anlayınca.. o kadar değersiz hissettimki sonra zaten bitti kendi gitti. ben de vazgeçtim. bıktım usandım ve yoruldum.ve artık istemediğime karar verdim bir yuva kurmayı.

0

yaşadığımız zamanda insan hayal kurabilmek adına vücuduna yabancı maddeler alıyor neden diye sorarsanız insana hayal kurduramıyacak şekilde baskı ve psikolojik şiddet uygulanıyor insanların temel gereksinimlerini karşılamak dışında yapacak başka gaye verilmşyor insanlara bir dakika kardeşim sen bu kadar geçim sıkıntısı altında çok yoruldun geç köşeye bir dinlen ruhunu dinlendir seni kötü yapan veya senin kötü olmana neden olabilecek şeyleri kafanda tart düşğn ve yargıla denilmiyor maalesef insanların kendine ait hayalleri olmadığı gibi başkalarının hayallerinin bekçisi yapılıyor ve bu nasıl oluyor diye soracak olursanız hayal kurdurmuyorlar.

1

evet ben galiba artık bütün hayallerimden vazgeçmiş durumdayım. gerçekten bir yerden sonra ne kadar çabalarsak çabalayalım bir şey olmadığı için insan vazgeçmek zorunda kalıyor. hayat bizi buna mecbur bırakıyor sanki. son zamanlar da bir hayalimden daha vazgeçtim. belki şuan için , belki geçici bir durum olabilir ama şuan da epeyce ertelemeyi düşündüğüm bir hayalim var. bu hayal gerçekleşse bile artık beni eskisi kadar mutlu da etmeyecek bence. çünkü kendimi bildim bileli heves ettiğim şeylere çok geç ulaştığım zaman içimde eski heveslerimin zerresi dahi kalmıyor. her zaman olan şeyler gibi olağan karşılıyorum yaşananları. sonra da insan hayal kurmaktan vazgeçiyor işte.

0

evet oldu bir keresinde kendimi bir çok yönde gelişterebileceğime inanıyordum ama son zamanlarda yaşadığım şeylerden sonra böyle bir ümidim kalmadı diyebilirim

0

hayallerimden vazgeçmedim ama ertelemek zorunda kaldım oysa ki ne kadar büyük bir hata yapmışım. hiçbir zaman hayallerimizden vazgeçmemeliyiz. ben kendimden ödün verip hayallerimi erteledim ama ne oldu zararlı çıkan ben oldum.