0

eger buna ihtiyaci varsa elbette veririm.:) herkes mutlu olsun netice de kimseyle mutlulugun seyini yaristirmiyoruz.:d

0

başkasının mutluluğundan bana ne ya mutlu olsun diye ben kendimden fedakarlık gösteremem. yok öyle bir dünya ben mutlu değilsem başkası mutlu olmuş olmamış umrumda olmaz. ailemle ben mutluysam sevdiklerimle gerisi boş herkeste böyle olduğunu düşünüyorum. başkalarının nasıl mutlu olduğu da nasıl mutlu olduğu da umrumda değil ama ama şu dünyada kimsesiz çocuklar ve yaşlıların mutlu etmeyi çok isterdim bunların hem çocuklar hem yaşları mutlu etmeyi isterdim ailemi de gerisi boş kalır yaşlıları çok seviyorum çocukları da seviyorum.

0

evet başka birinin mutlu olması beni de bçmutşu eder çünkü. neden izin vermeyim. kıskançlık gibi bir duygu barındırmadığım için bunu rahatlıkla söyleyebilirim başkasının mutluluğu en çok beni mutlu eder. aksine sevinirim neden mutlu olmamasını isteyeyim ki.

0

aslında bu biraz saçma geliyor bana sonuçta onlar da mutlu olsun ben de mutlu olayım neden illaki bir kişi daha fazla mutlu olsun ki. eğer ki gerçekten çok sevdiğim biriyse ya da ailemden biri ise tabii ki fedakarlık yaptığım zamanlarda olur. ve onların mutluluğu için uğraştım zamanlarda olur elbette. ama sonuçta hem onları mutlu edip hem de kendim mutlu olabilmek varken bana bu birazcık saçma geliyor.