0

dün fenerbahçe ilk yarı tek kale oynadı.ilk 15 dakikada kaleci harun'u hiç görmedik desek olur.ama golden önce ve sonra silimani'nin kaçırdığı goller adeta çıldırttı.buna rağmen ilk yarıyı 2-0 önde kapatan sarı larcivetliler ikinci yarı eski hallerine döndüler.buna rağmen iki net pozisyon buldular ama atamadılar. ersun yanal ikinci yarı bu takımı daha iyi hazırlayacaktır.belki bir iki takviye ile ikinci devre daha iyi fener seyredebiliriz.

0

fenerbahçe kulübü oldukça maça çok iyi başlamışlardı. ersun yanal geldikten sonra biraz olsun herkes takımın düzelmesini ve artık çıkışı yakalamasını bekliyordu. bunu başaramadılar çünkü kadroda büyük eksiklikler hala devam ediyor ve bunun bir an önce çözülmesi gerekiyor. ersun yanal fenerbahçe'nin ilk 11i çok iyi belirlediğini dünkü maçta gördük aslında. ama 2-0 öne geçip buradan 2-2 ye gelmesini hala anlamış değilim. takım içerisinde birçok oyuncunun hala anlaşamadığını görüyoruz. ersun yanal bu takımı bir an önce toparlaması gerekiyor yoksa çok kötü yerlere gidecek gibi görüyorum. erzurum takımının oynayışını gayet başarılı buluyorum çünkü deplasmanda oynadılar. fenerbahçe deplasmanından 1 puan almak gerçekten başarılı diyebiliriz. özellikle fenerbahçe taraftarı oldukça yoğun ilgi gösterdiği bir maçta ama istedikleri şekilde sonuç alamadılar. fenerbahçe inşallah bir an önce toparlanır ve biraz olsun üstündeki dikkati bir an önce çekmesi gerekiyor. inşallah fenerbahçe'yi ikinci yarıda daha başarılı buluruz.

0

fenerbahçe dün ilk yarı oynadığı topla maçı galip geldi ama islam slımani nin kaçırdığı goller saçlarımızı yoldurdu keşke islam slimani devre arasında takımdan gitseydi kalması zararımıza oldu kaleci harun ise çok başarısız buluyorum yerinde dursa yemezdi o golleri cidden fenerbahçe erzurum spor la aynı puanı paylaştı ve aynı sırada adamlar şeytanın bacağını bizim üstümüzde kırdı resmen

0

allah allah 2-0 yenmiş niye kazanamadı ki yani ben onu anlamadım. kaç sıfır yenmesi lazımdı bu maçı kazanması için de benim bildiğim yani biri sıfır olunca diğeri 1 veya 2 üstü olunca maçı almış oluyor. tam anlayamadım vallahi kardeşim şu an herhalde sen puan olarak bahsediyorsun, daha belkim puan düşüktür yükselince kazanır ya ben fenerbahçeliyim ama artık anlamıyorum.. yani böyle şeylere kafam basmıyor nedense.

0

dün fenerbahçe 2 yarı tek kale top oynadı. ve ilk yarı ersun yanal bana göre 2014'teki oyun oynattı diyebilirim.çünkü takım gerçekten çok baskılı ve hücum futbolunun odaklı oynuyordu .yarıya göre konuşacak olursak eğer,bana göre ersun yanal kesinlikle hala hücum futbolu çok seven bir hocadır. çünkü takımı iki üç günde bu maçı hazırladı ve gerçekten ilk yarı oynadığı futbolla bence taraftarlara çok keyif aldırdı. ilker bambaşka bir fener izledik ancak 2. yarı ise yine bildiğimiz fenerbahçe'yi izledik. bana göre bu kesinlikle oyuncuların yüzündendir özellikle slimani kaçırdığı 3 net gol pozisyonu ile bana göre fenerbahçe'nin puan kaybetmesini de ki ilk nedendir diye düşünüyorum. ersun yanal geldi bana göre fenerbahçe ilk yarıdaki oyunu oynarsa ve forvete de bir tane sağlam transfer yaparsa kesinlikle ligde üst sıralara doğru ilerleyecektir diye düşünüyorum.