1

kardeşler aralarında kavga ederler. ille kardeş olmaları gerekmez. insanların mutlaka fikir ayrılıkları olacaktır. beş parmağın beşi de bir olmadığından tabii ki kardeşler de zaman zaman aralarında fikir ayrılıkları yaşayacaklardır. ama bunlar fazla uzatılmadan zaman içinde unutulup gider tabii ki. ben misal ablam ile hiç anlaşamam. benden çok farklı bir karakterde olan biridir. o yüzden tartışmaya gerek bile duymam, sessiz kalmayı tercih ederim gerektiği zamanlarda.

0

kardeşler genellikle küçük yaşlarda iken aralında sık sık kavga sorunları yaşaarlr. çünkü özellikle de bu yaşlarda çocuklar paylşmayı birbirlerine karşı hoşgörü göstermeyi birbirlerinin hislerini anlamayı yeni yeni öğreniyor olurlar. bir yunda basit bir sen ldın ben aldım veya sen kazandın ben kazandım tartışmasından büyük birkavga doğabilir çocukların dünyaında bu oldukça da doğaldır bu yaşlarda zamanla geçer ve düzelir. aynı zamnda bu yaşlrda çocuklar arasında bir kıskançlık furyası sürer gider özellikle de kardeşler rasında aile içerisinde kolaylıkla bu durum oluaşabilir. bu durumda ebeveynlerin oldukça dikkatli davranması oldukça önemli bir gerekliliktir. bu süreçleri bu yaş dönemlerini atlattıktan sonra genellikle kardeşlerin arasındaki kavga vs gibi olgular da bir durgunluk sürecine girer. sonrasında da bazı kardeşerin birbirlerine yıllarca küs kaldıklarını ve kavgalı oldklarını görüyoruz ne yazık ki ama bunun için de hangi insan hayatında kavga etmez ki diyerek nokta koyabilirzz sanırım.

0

kavgaların sebebi genelde kıskançlık çekememezlik ona daha çok yapıldı bana neden yapılmadı gibi sebepler oluyor benim kardeşim olmadığı için çok fazla bilemiyorum ama gördüğüm kadarıyla bunları kavga sebebi olarak görüyorum.

0

kardeşler genellikle kıskançlıktan, kardeş(ler)ine duyulan ilginin kendilerine gösterilen ilgiden daha fazla olduğunu düşündükleri için aralarında kavga ederler.