0

göz ağrılarına bence günümüzdeki teknolojik aletlerden alan telefon ve televizyon neden olmaktadır. gençlerimiz telefonla çok uğraştığı için gençlerde göz bozukluk oranı daha fazla olmaktadır. eski nesil de bile bu kadar göz bozulma oranı fazla değildi. mesela yeni çıkan plazma televizyonlar gerçekten o kadar çok göz alıyor ve gözü yoruyor ki ben baktığım an bunu çok rahat anlayabiliyorum. ve yine sadece teknolojik ürünlere bağlamak da doğru değil ama büyük oranda tabii ki teknolojik ürünlerden televizyon ve telefonun yanında teknolojik ürün olmayan kitap okumak ve kitaba bakmak da gözü büyük ölçüde yoran bir şeydir. o yüzden eğer ki çok fazla ders çalışmak zorunda iseniz bence bir dinlendirici almanızda fayda var.

0

göz agrılarına teknoloji ilerlemesinden dolayı telefondur bilgisayardır hepsi neden olur yakından televizyon izlemek neden olur çünkü radyasyon içerirler sık sık hastane kontrolü gitmek gerekir özellikle küçük çocuklarda bu daha önemlidir erken teşhis önemlidir

1

ben de aynı şekilde göz ağrıları çekiyorum kardesim. sağlık odağından iyi bir göz damlası ile gözleri dinlendirmek baya ağrıyı hafifletiyor.

0

göz arkası tümörleri,göz bozuklukları,uykusuzluk,alerji,cok fazla telefon yada bilgisayara bakmak,fazla kitap okumak gözü yormak.

0

insan çok uyanık kalırsa ya da televizyon tabler vb şeylerle çok uğraşırsa