0

göz kalemi tabiki zararlı hani icinde katkı maddesi var mrkasi iyi olsada içinde neler olduğunu bilemessin belki simdik iyi gelebilir ama ilerleyen zamanlarda bu insan sağlığını tehlikeye sokabilir.. ama günümüzde çok yaygın şekilde kulanilan ve tüketilen kas kalemi kozmetik ürünleri satan yerlerden alınması daha doğrudur..çünkü suan çok yerde satılıyor göz kalem i kas kalemleri

1

bazısı alerji yapabiliyor. özellikle hassas bir cildiniz varsa. bu yüzden tamamen sürmeden önce kendi üzerinizde deneyerek test etmeniz gerekir. eğer kaşıntı, kızarıklık olursa yıkamalısınız.

0

yani ben bu zamana kadar göz kalemi sürdüm hiçbir şekilde zarar görmedim.. ama eminim ki fazla sürünce zararı vardır. yani zaten sürme çekilse daha iyi zaten sürme niyetine de göz kalemi çekiyoruz göz kalemi yani sürme helaldir haram değildir sürülebilir bir şey ama ben fazla sürmüyorum zaten gözlerim benim sürmeli gibi durduğu için ondan dolayı çekmiyorum. yani ama şöyle bir şey var. tüm makyajın içinde kimyasal bulunduğu için tüm makyajlar zararlı yani.