0

ben hic hayvanlar in saldirisina ugramadim ama sahipsiiz ac o kadar basi bos hayvanlar varki aclikdan veya sigincak yer aramakdan genelde gec saatlerde veya tenha yerlerde insan korkmuyor deil yani

0

hayvan saldirisina hiç ugramadim ama bazen sokaklarda hircinlasmis köpeklerden bazen korkuyorum malesef birileri onları kizdiriyor onlarda sinirlenince saldira biliyorlar kediden kusdan korkmam ama bir köpeğin yanından geçerken bazen çok korkuyorum ))

1

beni küçük köpek ısırmıştı. onu seviyordum ilk baş biri arkandan birşeye dokandı köpeğin elimi ısırdı. mecbur aşı vurulmak zorunda kaldım. bide yavrusu löa merhaba tavuk kovalamıştı küçükken.

2

evet uğradım. köpek bacağımdan tutmuştu. allah'tan çizmem vardı da bir şey olmadı. bir de horoz kovalamıştı.

0

evet fare üzerime atlamıştı bişey yapacağından değil ama cok korkmustum

0

hayır daha önce bir hayvanın saldırısına uğramadım hayvanlarla aram oldukça iyidir. saldırgan cinste olan hayvanlara korktuğunuzu belli etmezseniz saldırmazlar. ama onlardan korktuğunuzu anladıkları an saldırıya geçeceklerdir.

0

bi köpeğin saldırısına uğamışlığım vardır

0

kedinin saldırısına ugramıstım heryerimi kesip atmıstı

0

hayır herhangi bir hayvanın saldırısına uğramadım.

0

ben küçükken bir hamsterım vardı o kadar tatlıydı ki,ona çekirdek vermek için elimi yaklaştırdım ama o çekirdek yerine parmağımı ısırmayı tercih etti.