0

haksızlığa uğradınız mı?

Haksız yere üzen oldumu sizi

16 cevap
0

her insan hayatında haksızlığa uğramıştır. önemli olan bunu ne ölçüde yaşadığınız ve verdiğiniz mucadeledir.

1

bu soruyu cevaplamaya önce acaba haksızlığa uğramayan kimse var mıdır diye sormak ve düşünmek lazım. tabi ki ben de haksızlıklara uğradım. haketmediğiniz şekilde uygulamalar. örneğin trafikte park alanı oluşturmamışsınız ve arabanızı durdurduğunuzda trafik cezası. bankada sıra numaranızı alıyorsunuz ama tanıdısı olan araya kaynıyor. sınavlara giriyorsunuz kocaman profesörler bile hak yiyip boş kağıt verene 90 verebiliyor. asistan olarak tembel ve bilgisiz kimseyi seçebiliyor. ihale alacaksınız haketmedim kazanıyor... saygılarımla

0

evet haksızlığa uğradım bazı insanların taraf tutması var haklı olduğunu bildikleri halde samimi olduklarını tercih ediyorlar haklidan yana olunmuyor bizde yeri geldi haksizliga ugradigimiz zaman oldu bende birdaha bende haksizliga uğradığım insanlarınan muatap olmayı kestim cünkü tanımış oldum.

0

hepimiz çoğu zaman haksızlığa uğruyoruz. ben de uğradım maalesef.

0

haksızlığa uğradığım çok olmuştur. bir çok kişide bence haksızlığa uğramıştır.yinede bazen sabır diyorum.

0

haksızlığa uğradığım çok oldu arkadaşlar gerek özel yaşantımda, gerek okulda, gerekse çalıştığım yerde ..haksızlıklar olabiliyor. yani önemli olan hakkınızı savunabilmek, eğer hakkınızı savunursanız haklı olduğunuzu gösterebilirsiniz. ama haksızlığa uğradığınız halde susarsanız haksız sayılmış olursunuz. o yüzden haksızlığa susmayın bence.. bir keresinde hocamız sınıfta bir arkadaşımızı çok seviyordu biz çalışıp yapabildiğimiz kadar yaptık sınavımızı, ama arkadasimiz bos bir kagit vermisti ona 100 vermisti cok seviyordu onu bende itiraz etmistim tabiki sonradan notunu duzeltti tabiki.

0

defalarca uğradım hem de her defasında kalkmasını bildim ama tahammül edemeyip cevap verdiklerim de oldu hiç bulaşmadan allah'a havale ettiklerim de oldu.

0

evet uğradım kendimi savunsam ne fayda karşıdaki seni haksızladıktan sonra

0

haksizliga ugradim ve artik eskisi gibi iyi niyetli degilim

0

çok fazla uğramışımdır ama o kadar işte çalıştım. bir tanesinde çok emek verdim. kendi işim gibi sahiplendim. başarılara ulaşmasını sağladım ve sonucunda teşekkür olarak işten çıkarılmaya çalıştım. en çok bu haksızlık ağırıma gitmişti.

0

hangimiz ugramadikki eminim herkese iftira atilmistir.

0

haksızlığa uğramayan birini tanımıyorum. ben de uğradım

0

birçok kez haksızlığa uğradım ve haksızlığa uğradığım her zaman hakkımı aradım ve herkesin araması gerektiğini düşünüyorum çünkü hakkını savunmayan savunamayan hayata bi adım geri devam ederler.

0

evet malesef cok büyük haksizliklara uğradım ama sabretmenin sonucunda kimsenin yaptığının yanina kalmadığını öğrendim. bu dünyada kime ne yaşatıyorsanız aynısını yaşıyorsunuz.

0

ewet çalıştığım bazı iş yerlerinde haksızlığa uğradım

0

hamgimiz ugramadikki hangimiz bu durumuz yasamadik