0

the vampire diars isimli vampir dizisini ve 13 reasons why isimli diziyi takip ediyorum, vampir dizisi her bölüm yeni bir maceraya sürüklüyor ki insanı kendisine bağlıyor yeni bölüm de neler olacağını merak ediyorsunuz dizinin sonralarına yaklaştım ve bitmesini hiç istemiyorum vampirler gencler ve gençlik yıllarındaki insanlara daha çok hitap ettiklerini düşünüyorum ve bu nedenle daha çok dikkatimi çekiyor diğer dizi de bir genç kizin her ne kadar hayata baglanmaya çalışsa da insanlar tarafından intihara sürüklenmesini anlatıyor bir olay yaşıyor ama sonrasında hayat için yeni bir sebep buluyor ondan da kazık yiyince başka sebep buluyor böyle devam ediyor ve onu seven ama bir türlü kıza açılamayan kızında arkadaş olarak gördüğü çocuğa mektuplar bırakıyor çocuk her bölüm bir olay çözüp diğer mektuba ulaşıyor ve kızın ölümünü anlamaya başlıyor ikisi de çok güzel ve mükemmel diziler herkese izlemesini tavsiye ederim ben korku filmleri izleyemem ama bu iki dizide bana göre korkunç değil izlemelisiniz

0

internetteki bedava olan dizileri seyrederim ama ücretli yayınları takip etmem

0

the badquart inanılmaz bir dizi. düşünün 2. bölümde başrol öldürülüyor bu cesareti gösterecek kaç yapıt var? yok tabii ve konu da öyle böyle değil bürokrasinin en karanlık odalarına şahit oluyorsunuz. kesinlikle ve gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum. lütfen bunu okuduktan sonra izleyenlerden yorumlarda beğenilerini yahutta eleştirilerini belirtsinler.

0

ben internet üzerinden süpernatursl dizisini takip ediyorum herkese tavsiye ederim güzel bir dizi. breakin bad, prison break, walking dead, lost gibi dizileri de öneriyorum ara sıra hala izlediğim olur.