1

evet genellikle insanların durumlar karşısında konuşurken yapmış oldukları beden dillerine dikkat etmeye çalışıyorum.konuşurken ellerini bağlayan ,ayakların sürekli olarak sallayan ve gözlerini kaçıran insanların aşırı derecede gergin ve sakladıkları, yalan söyledikleri bir şeyler olduğunu düşünüyorum.karşımızdaki insanı ayrıca sürekli olarak saçını başını düzeltme ihtiyacı hissediyor sana size karşı ilgisi olduğunu anlayabilirsiniz. gerçekten beden dili insanların düşüncelerini çok kolay bir şekilde ele veriyor. ancak tabii ki doğru bir şekilde yorumlandığı zaman doğru çıkarımlar yapabiliriz.

0

insanlarin yuz ifadeleri el ifadeleri cok rahat sekilde konusmasa bile anliyacagimiz bir beden dilidir karsimizdaki sinirlendiginde kaslarini hemen catar durumunu aninda anliyabiliriz

0

evet insanların beden dili bazen ilgimi çekmiştir. dikkat ettiğim olmuştur. insanın yapmış olduğu hal ve hareketleri davranışları beden dili olarak görünür. yani kişi beden dili ile bunları belli eder. evet bende beden diline karşı ilgi duyuyorum.