0

seviye artık ilerlemiyor, 12. seviyede dondu kaldı. seviyenin kazanca etkisi olduğunu düşünmüyorum. çünkü o kadar seviye ilerledim, kazançta hiçbir hareket ya da fark olmadı.

0

hayir, seviyelerin hicbir kazanca etkisi yok maalesef. bos bos duruyorlar oyle. goruntu amacli diyeyim. ama soru sorma limiti ve seviye arttikca kazancimizin artmasi olsaymis cok guzrlcolurmud. bu bizi siteye biraz daha bağlardı diye dusunuyorum. yani sonucta hepimiz burada para kazanmak icin buradayiz. guzrl olurdu yani bu durum.

0

site içerisindeki yazmış olduğunuz soru ve cevaplar seviyenizi belirliyor ama bu seviyelere göre kazancın artışı gibi bir durum maalesef yok.eğer ki seviyeye göre kazanç artmış olsaydı,hızlı şekilde seviye atlayıp kazancını artırmaya dönük insanların çabası çok olurdu ve bu da buraya çöp site haline getirirdi.burada seviye göre değil de kişinin paylaşmış olduğu sorunun kalitesi veyahutta verdiği cevabın kalitesine göre belki kazançları bir miktar artırmaya dönük bir uygulama yapılsaydı daha verimli bir sonuç alınırdı.

0

hayır hiç bir katkısı yok sadece ne kadar cevap verirsen o kadar yükselmiş yani o sadece ne kadar ilerlediğini gösteriyor sitede cevap olarak.

1

seviyeler konusunda sorumani'de bir açıklama yapmıyor ama mutlaka vardır bir etkisi, ama artı mıdır ya da ilerisi için düşünülmüş bir uygulama mıdır bilmiyorum.

1

hayır seviye atlamak kesinlikle kazancınız olumlu bir etkide bulunmuyor. sadece seviye atlamış oluyorsunuz başka bir getirisi yok. belki ilerleyen zamanlarda bu seviye sistemi ile alakalı olarak değişik iyileştirmeler ve uygulamalar yapılabilir diye düşünüyorum. belki ilerleyen zamanlarda seviye sistemi ile alakalı değişiklikler olabilir ancak şu anda iyi gelire herhangi bir katkısı yok.

0

seviye atlamak hiçbir şekilde kazancimiza etki etmiyor

0

bildiğim kadarı ile seviyelerin kazançlara hiçbir etki yok. neden seviye konulmuş etkisi olmayacaksa onu da hala anlamış değilim. etkisi yok nereden biliyorum ilk gün girdiğimde de sayfaya verdiğim cevap ve sorulardan aynı kazanıyordum şimdi de aynı kazanıyorum kaçıncı seviye oldum onu bile merak edip artık bakmıyorum ne yalan söyleyeyim.

1

yani ben senin hiçbir şekilde kazanca etkisi yok. ben kendim 13 seviyedeyim ve benim kazançlarım hala da aynen burada herkes eşit bir şekilde kazanç alıyor. yani şöyle söyleyeyim sana ne kadar uzun cevaplar verirsen o kadar fazla kazanç elde edersin. kafanda soru işareti kalmasın seviyeli kazancın hiçbir alakası yok. zaten toplam 16 seviye var ama bu sadece senin soru sorup cevap verdiğin sayılarla oluşan bir seviye ama 16 seviyeden sonra ne olur ben onu bilemem. onu bence sorumani bir ara açıklasa bence çok güzel olurm en azından bizler de bilmiş oluruz. zaten kazancı bir faydası olmadığını kendimiz biliyoruz.