0

beni en çok piyanist ve hayat güzeldir filmi etkiledi.birde stalin filmini beğenmiştim.

0

jacop tramblay gizli dünya kesinlikle tavsiye ederim tom hanks'in yeni hayat ,esaretin bedeli ve yeşil yol filmleri yanlış hatırlamıyorsam iran yada azeri yapımı olan zaloğlu rüstem 1 ve 2 titanik son versiyon enson etkisinde kaldıgım filmde göl evi filmlerinin etkisinde kalmıştım 1 hafta üstümden atamadım birde nevşehirde çekillen bir korku filmi vardı herkesin etkisinde kalacağına inandığım ismini cismini bulamıyorum internette şeytanlı meytanlı birşeydi

0

beni en çok etkileyen filmler arasın daleon sevginin gücü filmi gelmektedir özellikle son sahnesinde yıkılmıştım ve çok üzülmüştüm bunun yanında aamir khanın filmlerini severek izlerim ve etkilenirim aynı zaman da türk olarks yeni izlediğim özcan denizin filmi öteki taraf filmi beni etkilemiştir gerçekten başarılı ve güzel bir dizidir. ayrıca esaretin bedeli adlı filmi deçok severek izlemişimdir. bu filmden de etkilenmişimdir.

0

bu bir animasyon kısa filmdi. 'koskoosh yaşıyor' uzun süreler nickim olarakda kullandım. kızılderili hayatını konu alıyordu film. kızılderili kanunlarına göre yaşlı olan kişi artık avcılık yapamayacağı için kabileden ayrılmalıydı. ve bunu her yaşlı kişi için büyük bir törenle yapıyorlardı. hikayenin kahramanı koskoosh artık yaşlanmış ve ormana bırakılma zamanı gelmişti. tüm kabile üyesi toplanıp ateş üzerinde ona yaptıkları için teşekkürlerini sunup bir müddet yiyeceklerini sağlaması için de bir gıda bohçası veriyorlardı hava soğuk vahşi hayvanlar kalabalığın dağılmasını bekliyordu. koskoosh'un torunu ismini hatırlayamıyorum. korkuyla etrafa bakıp dedesini orada bırakmamak için ne yaparım diye kaygıyla ağlıyordu. bir şey yapamadı. herkes gitti koskoosh orada kaldı. bir zamanlar vahşi hayvanlar onun yiyeceğiyken şimdi o onlara yem olacaktı. koskoosh ilk defa ağladı.

0

beni en çok etkileyen filmlerden biri esaretin bedeli filmidir. bir diğeri ise ghajini. ama en çok leon sevginin gücü filmi beni hem etkilemiş hem içimde buruk bir duygu bırakmıştır.