0

beni en çok etkileyen filmlerden birisi leon sevginin gücü filmidir. çok gerçekçi bulmuşumdur konusu ile hikayesi ile sözleri ile çok güzel bir film aynı zamanda ok uygulandığı bir filmdir. yaşam savaşı diye bir film vardı savaş sırasında küçük kızın anne ve babasını kaybetmesinin ardından başına gelenleri ve hayatında olanları doğa manzarası ile anlatan çok güzel başarılı bir filmdi. çekimler filmin konusu hikayesi küçük kızın verdiği mücadele benim ilgimi çekmişti ve en çok beğendiğim filmler arasına girdi. bunun yanında yine esaretin bedeli adlı filmde çok severek izlemişimdir. biraz durgun giden bir film olmasına rağmen aslında insana çok şey öğreten çok güzel bir filmdir. özgürlük yolu adlı filmde oldukça güzel bir filmdi ve tektsryekrsrizleyebilecepim filmler arasındadır. sengünlikten sıkılan ve ailesi ile anlaşamayan bir gencin çekip gitmesi ve kamp hayatı yaşamasını konu alıyor. bilmediği bir doğa da orman da açlık ile yaşam savaşı vermesi onun mücadelesini yeni tanıştığı insanları ve hayatını konu alıyorseverek izlediğim bir filmdi. aamir khanın yapmış olduğu bir çok filmi severek takip ederim ve tekrar tekrar izleyebilirim. çoğu filmi çok başarılıdır bana göre özellikle öğretici yanı ağır basar bu sebepten de bazı filmlerini severek izlemişimdir. ghajini, her çocuk özeldir, pkeay, 3 ideots, fanaa, dangal, süperstar gibi ve daha bir çokları.

0

save the last dance beni çok etkilemiştir. sebebi de anlatılan aşkın çok gerçek ve masum olması.

0

dogville kesinlikle.filmin konusu ve işleniş şekli insanın içini acıtıyor.dogville kasabasının daha doğrusu taşra ahlakının iki yüzlü halini tokat gibi yüzümüze vuruyor yönetmen.insanın karanlık yönlerini gösteren çok iyi bir film dogville.nicole kidman çok çok iyi oynamış.dogville filminde ışıklar büyüleyici kullanılmış.bir kez daha izlemek istiyorum bu muhteşem filmi.

0

korku fılmı mezarına tukurecegım oldu.cunkı ınsanlara guvenmemeyı daha ıyı anladım .

0

stanley kubrick'in ölmeden önce 450 gün süren çekimler sonucunda filmi tamamladıktan ve yapım şirketi warner bros'a teslim ettikten hemen 4 gün sonra öldüğü, hatta bir tarikat tarafından öldürülmesine sebep olan eyes wide shut.

0

mustafa akkad ' ın çağrı filmi beni etkilemişti.

0

bu zamana kadar beni en çok etkileyen film ; altıncı his filmiydi.
film küçük bir çocuğun hayatını ele almış filmi izlerken çocuğun şizofren yansıması vardı ama daha sonra gelişen olaylar sırasında aslında çocuğun şizofren olmadığını gerçekten ölüleri gördüğünü ve aldığı psikolojik yardım sırasında psikolog'un ölü olduğunu öğreniyoruz farklı bir etki yarattı üzerimde

0

hasan karacadağ filmleri ve şuju merak ediyorum o adam çarpılmış olabilirmiş çarpılmadıysa bile birgün çarpılcak buna eminim öle filmler çeke çeke demesi benden filmlerinde çok güzel ya gerçeği yansıtıyor bence abartı da koymuş ama

0

amerikanın keşfi neden bilmiyoru m çok iyi geldi güzeldi

0

benim iki tane var matrix ve dövüş kulübü