0

ben o kişiyi sevmiyorum ve izlemiyorum.yaptığı videolar bana hitap etmiyor.ben bir kız olduğum için daha çok astroloji , yemek, makyaj gibi videolar izliyorum.bazen dizi, film izliyorum.

0

kendisinin adını duydum birkaç videosunu açtım ve pisman oldum gülüşleri çok yapmacık amcası var 50 yasındaki amcasına yapmadığı kalmamıs kaç yasında adamda sırf para için enesle video çekiyor karısına laf ediyor sesi çıkmıyor yaptığı haraketlerin coğu çocuksa ve ailem diyerek cocukları sömürüyor ve zamanlarını çalıyor bir olay oluyor hemen onlar benim ailem diyor. film çekmiş izledim ve berbat olmus iyiki para verip sinemada izlememisim.

1

bu tür you tuber adı altında piyasada olan kimselerin inanır mısınız bir tanesini bile merak edip gireyim de bakayım videolarında neler yapıyorlar diye düşünmedim. onlara asla prim kazandırmam. benden asla kazanamazlar. hepsi gereksiz gençleri uyuşturan, saçma sapan şeyler oradan görüp kazandıran kişiler bence.

0

saçma sapan videolar yok altından et yedimde bilmemne bizene kardeşim yediysen yada yemediysen bizi ilgilendirmiyorki yedinde ne oldu bize ne faydası oldu daha doğrusu

0

enes baturun videolarını özel olarak açıp izlemiyorum ama benden 9 yaş küçük kardeşim olduğu için bir ara onun sayesinde bir kaç enes batur videosuna maruz kaldığım olmuştu. bana göre gerçekten çok vasat videolar. adam bir kere hiç samimi gelmiyor bana. resmen kasıntı ve rol yaptığı çok belli. bir de film çekmişti o da tam bir fiyasko. hiç bir şekilde beğenmiyorum ben onun ve onun gibi saçma sapan youtuberların videolarını.

0

o kisiyi izlemiyorum. sahsen bu tarz videolari izlemeyi tercih etmiyorum ben. daha cok yemek tarifleri ve booktuberlari takip ediyorum youube'da