1

enes batur kendini 15 yaşından beri youtubeye adıyan adanalı bir gençtir şu anki yaşi 20'dir youtubeyi küçükken öğrenen heveslenip bu işte para olmadığını bildiği halde bu işe giren sadece bunu zevk için yapan bir youtuberdir türkiye'nin 1.si seçilmiş en iyi yotuber panten kelebek ödülünü almıştır youtube kazancı yüksektir engelli çocukların hayellerin gerçekleştiren biridir 5tane arabası 2tanede evi vardır. youtub'dan yüksek gelirler elde etmektedir çünkü sevenleri çoktur 9.5 milyonu aşkın abonesi vardır. internette yalan haberler yayılmaktadır aylık kazancını 500.000 tl olarak gösterilmiştir bu yalan ama gerrçek kazancı aylık hesaplarıma göre aylık kazancı 10.000 ila 32.000 tl arası değişmektedir bunu hesaplayarak ölçtüm ama bazı insanlar enes batura çamur atmak için aylık kazancın 200.000 ila 530.000 tl diyorlar bu yanlış enes batur 2018 de çekmiş olduğu bir film vardır (tam bilmiyorum yılını ayını gününü yanlış olmasın) ve film beğenilmiştir çok izlendi ve ordanda yüksek gelir elde etti ve her yıl kendine yeni eşyalar alıp bideo çekmek için dış ülkelere gidiyor ve videolarda baya izleniyor amcası ile çok yakın olan samimi olan ve izleyicilerini güldürmeyi başarıyorlar güldürmek=izlenme yani herkes enes baturu böyle tanıyor ve çok seviyorlar.

0

genelde çocuklara hitap eden ve hareketlerini hiç sevmediğim bir youtuber.

0

enes batur bir youtubur fenomeni olan sürekli komik videolar ve oyun videoları paylaşan birisidir.

0

enes batur bir youtube fenomeni olup sürekli eğlenceli videolar ve oyun videolarla çocukların gözdesi ve onlar sayesinde milyarder olan henüz toy bir girişimcidir

0

çocuklara izletilmesini doğru bulmadığım bence piyasadan silinmesi gereken youtuber. nazarimda zeka özürlü gereksiz bir şahsiyet.

0

enes batur ergenlerin ve çocukların bir tanesi bizler için sıradan birisi