0

ben fazla sitede ugrasnadigim için gün de 1 saat harcayarak o zamana kadar 1 tl kazanıyorum ve bunu toplamak zorlaşıyor 2 kat kazanç olunca 2 tl kazanıyorum 1 saate bu benim şimdi kazancın 19 tl gelmiş ve bunu 1 buçuk aydan fazladır sitedeyim ve kazanmak için hergun aktif olması gerek

1

ben de şu ana kadar yani kasım'ın 3 günden beri 588 lira ödeme aldım sorumani sitesinden. şu anda da 15 liraya yakın birikmiş kazancım var. illaki daha fazla alanlarda vardır gibi geliyor ama bilemiyorum.

0

ben 4000 diyorum hatta yazıyla dört bin diyorum. 372 sorgulanıyor enteresan.

0

372 lira çeken arkadaş ne kadar sürede yaptın? nasıl yaptın?

0

ben şu ana kadar 372 lira para çektim.şu anda da kazanç hanemde 16,55 lira var.mutlaka daha fazla kazanan üyeler vardır.ben üye olalı yaklaşık üç ay civarı oldu.

0

biri benden mi mahsediyor. toplanın arkadaşlar açıklıyorum o kişi benim ayda 4000 alıyorum. nasıl mı? hahaha neden paylaşayım?

0

yarismalardan odul kazsnan arkadaslarimiz da cok oldu bu zamana kadar. buyuk ihtimal onlardan biri. cunku buyuk odullu yarismalar oldu. ve o odulleri alabilmek icin baya aktiftiler. onun icinde baya kazanc kasmis olmalilar. o sebeple rahat400-500 tl den fazla bir para ceken olmustur.