0

sakatlık bir hastalık değildir. çünkü insan sakar olabilir. normal bir durum. ama sürekli sakarlıklar yapıyorsa ve büyük hasarlar veriyorsa o zaman hastalık seviyesine gelmiş olabilir ve tedavi edilmesi gerekir. tedavisi bildiğim kadarıyla çok zor bir şey değildir. tedavi olmak şart ama. belki daha büyük sorunlar oluşturabilir. tabi bu bahsettiğim hastalık seviyesine gelmiş sakar bir insandan bahsediyoruz. sakarlık gerçekten iyi bir durum değil. çünkü insanlar senden uzak durup sakarlıklarınızdan kaçmak isteyebilir. onun için tedavi edilmelidir.

1

sakarlık bir hastalık olduğunu düşünmüyorum. genel de çok dalgın insanlar sakarlık yapıyor.gelip,geçici bir durum olduğunu düşünüyorum.

0

sakarlik bir hastalik degildir bir huydur bir insan surekli birseyleri kiriyorsa bile bile uyarilmasina ragmen kagasiyla olgili piskolojik sorunlarida vardir piskoloklada bu sorunlari giderebilir sakarlik generltiksel bir bozukluk degildir piskolojik olarak kendini henuz tanimlamamis kisilerde gwnelde bu tur sorunlar ortaya cikar ve bunlari yonetmek gerek

0

bende çok sakarım ama bunun bir hastalık olduğunu düşünmüyorum çünkü ben genelde heyecanlanınca açığa çıkıyor.