0

indirim mi var ki sizden duyuyorum genelde herşey ateş pahası da. seçimlerden sonra görün siz asıl indirimleri diyorum ben. seçimlerden sonra göreceğiz asıl zamları. insanlar kuyruklar oluşturuyorlar eskiden bu duruma çok şikayet edilirdi ama şimdi kimse pek konuşmuyor.

0

gelip geçişi olur bu tür indirimler.seçimlerden sonra hepsi biter.fiyatlar üzerinde böyle zorlayıcı ve baskı ile indirim yapanlar , daha sonra iki katını çıkartırlar.birde her indirim yazan etikete inanmamalıyız.

0

bence indirimler göz boyamak için. iki katını yazıyorlar sonra yarı yarıya indirim var diyorlar. topyekün mücadele deniyor ama ben çoğunun safsata olduğunu düşünüyorum. dün pazara indim birkaç bir şey aldım ateş pahası. eskiden olsa o parayla daha fazla şey alırdım. indirimlerin insanların gözünün boyadığını düşünüyorum bu yüzden de gerçekte çok fazla indirim yok diye düşünüyorum.

0

yok ya.. etkili olduklarini düşünmüyorum ben bu indirimlerin. bir iki ay sonra tekrar eski haline donecek. hatta daha fazla bir fiyatla karsimiza cikacak.

0

peki neye göre kime göre indirimler bunlar. ben pek indirim göremiyorum çünkü. fiyatları olabildiği kadar şişirip yapılan indirimlerden bahsediyorsanız eğer ki bence öyle bana göre resmen dolandırıcılıktır. insanlarımız da saf saf inanıyor. çok indirime girmiş, yok efendim fiyatları güzel alalımmış. almıyorum indirimden ürün.