1

ben indirimleri sadece ekranlarda rakam olarak görüyorum. günlük hayatta bir işimize yaramıyor. zamlar çok ciddi etkiliyor ama indirimlerin bir etkisini göremedim ben halen. geçen seneyle kıyaslamak bile istemiyorum. bakalım daha neler bekliyor bu sene bizi.

0

vergiler de peşpeşe geldi yapılan zamlar ve indirimler le birlikte bol bol vergi de geldi yeni yilda

0

bence seçimler yaklaştığı için böyle indirimler oldu ama çok yetersiz

0

bu indirimlerin tek bir mantıklı açıklaması var aslında ellerinde seçim vaadi kalmadığı için indirimlerle halkın gözünü boyamak bence. 31 mart sonrasında neler olacak peki oraları düşünen yok, açıkçası millet günü kurtarmaya gidiyor. benzinde 28 kuruş indirim ne demek arkadaş çok büyük bir rakam bu eğer altından bir seçim vaadi yok ise hükümeti tebrik etmek gerekir açıkçası bence. fransa'nın durumundan da etkilenilmiş olabilir açıkçası, bir de önümüzdeki seçimleri düşünürsek bir seçim yatırımı olabilir, bunları düşünürken elektrik ve doğal gaz indirimi de geldi. bu indirimler 31 mart sonrasında geri tekrar yükseltecekler mi bu bekleyip görmekten başka bir şey demek olmaz. ve siyasi meydanlar da bu indirimleri gündeme getirirse eger hükümet anlaşılmalıdır ki bu indirimler seçim vaadi ile yapılmış ve 31 mart sonrası geri yükselecek anlamına gelmektedir.

0

bence yapılması gereken sonunda yapıldı isabetli bir karar olmuş . zaten saçma şekilde zam yapılmasaydı bu indirime de gerek olmayacaktı ama olsun yine de indirilmesi bence çok güzel . bu ülke sadece zenginlerden oluşmuyor. bu ülkede kıt kanaat geçinen binlerce insan var bence artık bu insanların da düşünülmesi gerekiyor . o yüzden sevindirici bir haber bence .

0

bir atasözü vardır allah fakiri sevindirmek için önce eşeğini kaybettirir, sonrada buldururmuş. yav eşek zaten senindi ne seviniyorsun bizimki onun gibi.ilk önce fazlasıyla zam sonrada biraz indirim yüzde kırkbeş zam yapılmış yüzde on indirim bunu sevinelim mi?vay benim ülkemin insanları

0

ay ve yıl sonu geldi, 2019 memur ve emekli maaş zamları belli olacak bu sebeple suni olarak indirimler yapıldı ki enflasyonu düşük gösterip az zam vermek amaçlı.