1

bahsettiğimiz kapı bina içerisinde değil de dışarıya, bahçeye kısaca açık alana açılan bir kapıysa mavi olabilir. mavi sivrisinekleri ve sinekleri uzak tutan bir renktir bu yüzden eve girmeleri bu şekilde engellenir. pencereler de aynı sistemle mavi olur dikkat ettiyseniz yazlık bölgelerde genellikle. hele de ege kesiminde. diğer türlü bina içerisindeyse genellikle siyah ve kahverengi renklerde olduğunu gözlemliyorum. ama artık dekoratif çok fazla seçenek var. değişkenlik gösteriyor oldukça.

0

dış kapılar genellikle kahverengi, siyah renklerde olmalı. içerideki kapılar ise duvar renkleriyle uyumlu olmalıdır. beyaz, krem, sarı gibi renklerde olabilir.

0

genelde siyah renkte olması lazım önceden demir kapılarda her renk çeşitleri vardı şimdi çelik kapılar kahverengi çeşidi var ahşap renginde

0

kapı renkleri farklı farklı şekillerde olabilir bu kapı renklerini seçimine dikkat edilmelidir sonuçta bir eve giriş yapacaksınız ve bu evin girişinin önemli olmasına arz etmelisiniz bu yüzden kapı renginin iç açıcı renkler olması gerekmektedir pembe yeşil mor sarı gibi renkler kullanırsanız daha açıklayıcı ve daha kişinin içerisinde zengin netice göstermekte olacak ve çoğu kişi de bundan memnun kalacaktır seçiminizi bu şekilde yaparsanız daha iyi olur

0

iç mekan kapıları acık tonlarda dış mekan ise koyu tonları öneririm.

0

bazı yerlerde görüyorum çok hoş, beyaz renkli kapılar.

0

paris'ın belirli bir kisminda uygulanan kapı ve pencerelerde pembe olma zorunluluğu var. burada da olsa ne hoş olurdu değil mi? burda çelik kapılar yoğunlukla koyu kahverengi. fena bir tercih değil fakat daha doğal görünen kapıları tercih ederdim. eskiden açık kahverengi olurdu kapılar ve çok hoşuma giderdi. çok da sıradışı bir renk tercihine gerek yok diye düşünüyorum.