0

oyuncu olmayı zaman zaman düşündüğüm oldu ama herhangi bir garantisi ve sürekli düzenli bir biçimde getirisi olmadığı için bu durumun olmamasının daha iyi olduğunu şahsen düşünüyorum.

0

oyuncu olmak istediğim zamanlar oldu. ancak bunu istemek yeterli değildir. bunun için doğmak gerekir.

0

oyuncu olmaya istedim açıkçası zor meslek konuş konuşmaya dayalı konuşan oyuncu oluyor her konuşan oyuncu oluyor küçüklükten başlaması lazım başlamasın adam olmuyorsun konuşsana oğlum allahu ekber llah bütün islam dinine göre oyunculuk oyun club oyunculuk günahtır oyun kulübü �slam dinine göre oyunculuk kötü bir şeyler değildir kötü rollerde oynamazsan bir şey olmaz fakat kötü rollerde oynadı içindekiler şeker veya glikoz fruktoz şurubu karbondioksit fosforik asit renklendirici karamel üretim tarihi üretim ve tüketim tarihi üzerine yazılacak bu bilgiler aynı zamanda farkına olay yerine geçer tavsiye edilen tüketim tarihinden önce tüketen isterim ve direkt güneş ışığından uzak yerde muhafaza ediniz türk gıda kodeksi alkolsüz içecekler tebliği uygun olarak üretilmiştir gıda işletmecisi a101 yeni mağazacılık aş mahallesi oyunculuk yapmamız gerekiyor ve meşrubat sanayi ticaret alışveriş şirketi bursa yolu 20 kilometre yeniköy mevki ile balıkesir öğrendiniz

0

oyuncu olmak istiyorum. ve tiyatroyla uğraşıyorum. ama üniversite yüzünden yönümü ceviremiyorum. gelecek kaygısı olduğu için daha garanti gördüğüm mesleğin bölümünü okuyorum. ama umarım hiçbir zaman tiyatrosuz kalmam.

0

oyuncu olmayı istemedim açıkcası zor bir meslek çünkü oyunculuk. aslında yeteneğim olsa değerlendirmek isterdim ancak ezber yeteneğim kuvvetli değil bu sebepten de düşünmedim. bir de ünlü olmak sizi yorabiliyor. yani özel hayat denen bir şey kalmıyor hakkınızda asılsız bir sürü haber yapabiliyorlar. tanıdık biri oluyorsunuz artık eski yaşamınız gibi olmuyor. daha dikkatli olmanız gerekiyor göz önünde olduğunuz için. ayrıca bir yere gitseniz hemen görüntüleme çalışıyorlar yanınızda arkadaşınız olsun hemen yanlış anlaşılıyor vs özel hayatınız kalmıyor insanlar çevrenizde oluyor sürekli ben bu tür bir hayattan boğulabilirdim. daha sessiz sıradan bşr hayat tercihimdir. bu sebepten oyunculuk gibi bir düşüncem yok.