1

evet istedim ve nasip olmadı. ilk defa evliliğe kendimi bu kadar yakın ve hazır hissettim ama tek taraflı olmuyor tabi bu işler. nasip kısmet.

0

daha dune kadar ıstemeyen bı ınsandım fakat asık olunca roller degişiyor ve cok ıstıyorsunuz. bende artık ıstıyorum ve sevdıgım ınsanla aynı catı altında bulunmak ıstıyorum. askın nırvanası bence evlılık aynı evde olmaktır. evlenmeyı ıstıyorum kısmet olursa evlenecegıöm.

0

tabiikide istedim hala da istiyorum eğer hayatınızda çok sevdiğiniz ve çok fazla değer verdiğiniz biri varsa insan evlenmek ister, güzel bir yuva kurmak ister ,çoluk çocuk sahibi olmak ister tabii ki de ben de istiyorum şu an bile istiyorum yani güzel bir yuvam olsun, evimi ,eşimi bildiğim güzel bir yuvam olsun huzurlu bir yuvam olsun evde çocuk sesleri olsun, eşimde aynı yastığa baş koyayım kim istemez ki kesinlikle herkes bunun hayalini bir kere de olsa yapmıştır .illa hayatında birinin olmasına gerek yok kim olursa olsun mutlaka herkes güzel bir yuva sahibi olmak ister.

2

evet evlenmek istedim.. tam 39 yıl önce çok istedim.. babama dedim, hayır dedi.. 19 yaşımdaydım ve önümde benden 1 yaş büyük de ablam bekar evde vardı.. gerçi bu asla sorun olmaz, olmadı da.. ama babam bana rest çekti.. ya ailen ya o çocuk dedi.. klasik cevap ben ailemi kimseye değişmem oldu bende de.. görüşmeyeceksin dedi babam.. dedim ona söz veremem.. aynı iş yerindeyiz mecbur göreceğim.. o ara bir hafta geçti bu konuşmaların üzerinden baktım babam bir gün bana sordu.. konuşuyor musun o çocukla.. evet dedim bende.. peki dedi.. söyle o zaman gelip seni istesinler.. eğer senin gibi deli dolu birini halen istiyorsa diye de ekledi.. ertesi gün şimdi eşim olan isuşuma heyecanla dedim.. babam kabul etti.. ve o haftasonu ailesi geldi söz kestik.. evlenmemiz de 1981 yılında oldu.. halen ilk günkü gibi sevdiğim nefesimle.. nazarlar değmesin.

0

evlilik çok güzel bir eylemdir. sevdiğiniz ile aynı evde yaşamaya başlamak ve aynı yaştıklara baş koymak kadar güzel bir şey yoktur. eve geldiğin zaman bit tabak sıcak yemek her zaman hazır olur. beraber oturup bu ayki masraflara gelirimiz yeter mi acaba? diye düşünmek bile inanın çok güzel bir duygudur. evlilik bu kadar güzel bir şey oldugu için tabikide evlilik istiyorum. fakat zamanındaki olumsuz ilişkim yüzünden birisine aşık olup evlenecegimi düşünmüyorum suan için.

0

eveeeet az kaldı hatta düğünüme de rabbim herkese nasip etsin ya muhteşem bir duygu gerçekten

0

evet evlenmek istedim ve evlendim. :)
hayatımdaki en doğru kararlardan biri olduğunu düşünüyorum.
iyiki evlenmişim.