0

sanki namus kavramı bir tek kadınta yapıştırılmış da o yüzden. kadın sesli gülünce, açık giyinince, sevgilisi olunca hemen namussuz oluyor ama kimse erkeğe böyle bir şey demiyor. erkekler de bir sürü şey yapıyor aynı anda bir sürü kızla konuşan erkeğe erkektir yapar deniyor. kadın içinse boş veriliyor. namus, kadın için de erkek için de geçerlidir. sürekli toplumun kendi baskılarını kapatmak için kadınları suçlamaya hakkı yok. erkek yapınca kimse namus demiyor ama. tamamen eşitsizlik, tamamen haksızlık

0

namusun kadını erkeği olmaz,kadın da namus arayan ama kendisi her şeyi yapanın davranışı asıl namussuzluktur.

0

aaa... bilmiyor musun? onlsrin o pipileri cok degerli birsey. o yuzden o pipilerin yaptigi seyler namussuzluk olarak gorulmez. her bir b.ku yerler yerler sonra kadinlsra atarlar sucu. biz yapmadik olur. bastan ciksrdi olur, kiritti olur. sanki dunya cok iyi bir yermis gibi birde bu sacma dusunce yapisindaki insanlari cekiyoruz malesef. :/

0

kadın yapatsa namussuz erkek yaparsa çapkın olur kimisine göre kadını namıssuz eden erkek ve yine o kadının doğırduğu bi erkek.bende basta olmak üzere çıktığımız yeri unutmayalım ..

0

bence bu konuyu daha çok geri kafalı insanlar düşünüyor.eski zamanlardan bu yana bu düşünce içinde herkes.namus karakter meselesidir bana kalırsa.cinsiyet fark etmez.

1

çünkü namussuzluk sadece cinsellikle alakalı. kadın bunu yaptığında çok ayıp, ama aynı eylemin içinde bir erkek olmasına rağmen onun elinin kiri. ahlak ve namus kavramları bu kadar basite indirgeniyor ne yazık ki. cahiliye devrine doğru hızla geriliyoruz. sürekli hedef haline getiriliyor kadınlar ve yüzlerce kadın bu gibi sebeplerle şiddet görüyor, hatta öldürülüyor. yazık ki ne yazık.

0

her şeyi erkekler yaptığı halde kadınlara suç atılır ve namus simgesi olarak kadın gösterilir oysaki erkekler bir sürü kadınla yatıp kalkar fakat kendini namuslu görür ama yatıp kalktığı kadınlara namussuz gözüyle bakılır kadınlar annedir kardeşlerimizdir kadınlara iyi davranılması gerekir ve gözetilmesi gerekir fakat şu erkek kadınlardan faydalanmak istiyor ve onlara pis gözüyle bakıyorlar daha sonra ise elde edemedikleri zaman iftira atarak namussuz diye damgalıyorlar. kadınlar aşağılanıyor ve eziliyor iş bulmak için bir kurumlara gidildiği zaman kadına kötü gözle bakıyorlar ve karşılığında kendileriyle birlikte olmasını istiyorlar eğer olmazsa iş vermiyorlar yani toplumumuz hiç iyi değil.

0

bu zihniyete sahip insanlar dünyanın en kötü insanlarıdır. asıl namussuz insanlar erkeklerdir. kadınlar değil. erkekler kadınları baştan çıkarıyor kadınlar değil. kadınlar muhtaç olsa bir şeye onu vermek için bedenine sahip olmayı teklif ediyorsunuz. nasıl olsa kadın erkeklere muhtaçya sonra kadın namussuz oluyor. ben ülkemizde olan bu düşünceye son derece karşıyım. ben kadınlarda suç buluyorum. onları savunmuyorum. ama yapılan hatalar karşılıklıdır. ama bizim milletimiz kadınını bir namus simgesi vurmuş. herhangi biri suçsuz yere kadına iftira ayda ailesi tarafından katledilmeye meyilli bir toplumuz. yapmayın. kadınlarımızı erkeklere muhtaç etmeyelim. kadınlarımız ayıplarını örtelim. yanlış yapıyorsa bile biz onu o yanlıştan düzeltelim. adını çıkarmak dinimizde büyük günah. böyle insanların ağzını kapatın. gözünüzle görmediğiniz bir şeylere yorum yapmayın.