0

bir kadından ilk olarak dikkat ettiğim şey;
dişleri
kişiliği
giyim zevki
parfümünün konkusu
müziği seviyormu

0

insan mi değil mi ona bakarım önce insansa bir aşağıdan yukarı süzerim hem kıyafetlerine hem hatlarına bakarım beğendiysem daha da bir süzerim açıkçası

0

kadında da erkekte de bakılması gereken belirli noktalar vardır. öncelikle temiz ve ütülü kıyafet dikkat ettiğim noktadır. sonrasında ise saçların temizliği gelir. temiz ve düzgün giyimli olmak ve düzgün ve tutarlı konuşmak birbirini tamamlayan özelliklerdir.

0

bir kadında dikkat ettiği şey bakımlı olup olmadığıdır.aslında temiz olu olmadığı demek daha doğru olabilir.mesela tırnaklarına bakarım veya ayakkabısına.

0

bir erkek de dikkat ettiğim şey kibar mi yoksa kaba birimi öncelikle buna dikkat ederim . sonra iyi birimi merhametli saygılı mı. sevilmeye layık birimi . anlayışlı bir insan mıyok da kıskanç birimi . düşünen birimi yoksa düşünmeden hareket eden bir yapıya mı sahip bakımlı mı insanlarla nasıl anlaşıyor konuşma şekli nasıl ? gibi şeylere dikkat ederim konuşma üslubunda oldukça önemlidir . şiir sever mi mesela vs. gibi şeylere dikkat ederim .

0

erkek yada kadın farketmez ikisinde de kokusuna dikkat ederim.

0

dişeri ve tırnakları kesinlikle benim ilk baktığım yer .

0

bir erkekte ilk dikkat ettiğim şey yüzü sanırım.

0

kadın veya erkek farketmez ilk baktığım şey tırnakları ve dişleridir.

0

bir kadında ilk dikkat ettiğim şeyler desem daha iyi olur. bunlar; konuşması, gözleri ve burun yapısına çok dikkat ederim.

0

bir kadının en çok giyinişine dikkat ederim.bence önemli