0

ölümden korkmuyorum fakat boğularak ölmekten çok korkuyrum. yüzme bilmiyorum bir kaç kez boğulma tehlikesi geçirmiştim. bundan dolayı boğularak ölmekten çok korkuyorum. vücudun su dolmaya başlıyo ve bir süre sonra ciğerlerin patlıyor. nefes de alamıyosun bu yüzden bana çok korkunç geliyor. umarım bu şekilde ölmem. allah kimseye göstermesin.

0

ne kadar çok can çekişir isem, o kadar korkunç bir ölüm türü olur herhalde. ben kalp krizi diyorum. çünkü o anda yaşadıklarınız çok kötü şeyler. damarlarınız tıkanıyor ve buna bağlı olarak sanırım nefes alamıyorsunuz.

0

galiba en korkunç ölüm şekli yanarak ölmektir.

1

güzel bir soru olmuş kardeşim tebrik ediyorum seni.ben en çok yanarak ve boğularak ölmekten korkarım. allah herkese hayırlı ölüm nasip etsin.

0

aslında yani ben ne kadar desem ölümden korkmuyorum tabii ki her insan ölümden korkar sadece şu şekilde ölümden korkuyorum ben ölürsem acaba çocuklarıma ne olacak diye çok korkuyorum onun için kaza yapmaktan korkuyorum ya kaza yapıp da 3 tane çocuğum var onlara kim bakacak yoksa ölümden korkum yoktu sadece hasta olmaktan çok korkuyorum çünkü sürekli hasta olduğum için eğer çok hasta olduğunda ya bana bir şey olursa yine çocuklarımaynı ne olacak yani her ölümle burun buruna geldiğimde sadece çocuklarım aklıma gelir ve onun için korkarım.

0

ölümden korkmuyorum sürünmekten korkuyorum. hastalıkla pençeleşip aylarca insanlara eziyet etmekten korkuyorum kendi çekeceğim acıdan değil. en temizi denizde boğularak kaybolmak. bu sayede mezarım da olmaz, yakandan gelip başımda ağlamaz kimse, uzaktan bir dua ederlerse gider zaten yerine.

0

genel olarak uzun süren sancılı ölümler korkutuyor. örneğin toprak altında boğularak ölmek 7-8 dakika can çekişmesi yaşatır ve bu biraz korkutucu.