0

küçükken yaşadığım şehirde hissettiğim beş şiddetinde ki deprem, aslında çok şiddetli olmamıştı ve yaşadığım şehir çok fazla sismik hareketliliğin olduğu bir şehir olduğundan birçok deprem sarsıntısını da defalarca hissetmiş olmama rağmen, beni çok etkilemiş ve korkutmuştu.

0

şöyle birley olmuştu , bizim bitanr komşumuz vardı kadın köpekli bir bahçedeki evde yaşıyordu köpekleri çok saldırgandı evde harabe gibi bir yerdi mahalledekiker ona acıdıkları için yemek kıyafet felan toplarlardı aralarında götürmeye çalışırkardı ama kadın herseferinde kapının önğne bırakmalarını söylerdi köpeklerim çok saldırgan dermiş ama sesi tuhaf çıkıyormuş öyle anlatırlardı bigğn arkadaşlarla çok merak ettik gizli saklı bahçeye girdik iğrenç bir koku vardı etrafta bahçedeki ağaçlarda erik elma vardı hemen alıp kaçalım dedik duvarlara felan çıktık kadın bizi yakaladı bir deri bir kemik dedikleri cinsten gözleri simsiyah boğazında kesik izi vardı ve ben size gösterrim öldürücem diye kovalamaya başladı ben eve kaçtım hemen ağlayarak anneme anne orda bitane hayalet vardı elindeki bi cihazdan konuşuyor dedim meğerse kadının ses telleri yokmuşta bu kullandıkları bir cihaz varya onunla konuşuyormuş tabi ben çok sonra anladım bunu büyüdükçe yani .sonra annemde korkalımda bidaha gitmeyelim diye bize doğruyu söylememiş ;)) ah anne ahhhh . sonra herşeyde beni onunla korkuturdu .bigğn evdeki tabakları kırdım ben bu kadın annemden ekmek istemeye gelmiş ama nebiliyim bi anda kapıda görünce altıma işemiştim .yüzü bembeyazdı ölüm çökmüş derdi bizimkiler .sonra bir ay geçti geçmedi öldü dediler kimse üzülmedi çnkü evinden bir sürü köpek ölüsü çıktı köpeklerini yavrulatıp yavrulatıp öldürüyormuş cani kadın kimseyi de o yüzden almıyormuş bahçesine . ben sonra 9 yaşıma kadar felan hep bu kadını gördüm rüyalarımda . çok anlattım galiba ama benim küçüklüğümün kabusu da o kadındı

0

önce şiddetli kabuslar görmeye başlamıştım. ardından uyanıkken karanlıktan korkmalar olmaya başladı. korku filmlerine özellikle cin filmlerine meyil etmeye başlamıştım. kara kaplı bir defterim vardı ve içerisine içimden geçen değişik şekilleri çizmeye başlamıştım. halüsülasyonlar görmeye başlamıştım. annemle yaşadığım evde annem yanımdayken kapının ışığından annemin bana değişik bir yüzle baktığını görmeye başladım. hayal ile gerçeği ayırt edemez oldum. rüya içinde rüya görmelerim başladı. uyandığımdan emin olamaz hale geldim. çığlıklarla uyandığımda ve annem yanıma geldiğinde onun gerçek olduğuna inanmayıp ona küfürler ettiğim bile oldu. çeşitli ilaçlar vermeye başladılar ancak bu ilaçlar sadece beni daha kötü hale getirdi. hocalara götürmeye başladılar. bir çok saçmalık yaşadım. en son kendi köyümüzde bir hocaya konuyu açmışlar. hoca evimize geldi. ilk kez gelmişti ama eliyle koymuş gibi odama girdi ve o karalama defterimi buldu. açıp içindeki bir şekli göstererek bunu nereden bakıp çizdin diye sordu. aklımdan geçti ve çizdim dedim. kırmızı tükenmez kalemle bir kağıda bir şey yazdı. yazısı arapça idi. dolayısı ile ne olduğunu anlayamadım. sonra kağıdı köşesinden yaktı ve dumanını bana koklatmaya başladı. o dumanı içime çektiğim an kendimden geçtim. kısa bir süreydi. sonra kendime geldiğimde yaktığı kağıdı bana tekrar gösterdi. içerisinde siyah kalemle çizilmiş bir daire içinde yazılar vardı. o derece mükemmel bir daireyi pergel olmadan çizmesine imkan yoktu. donakalmıştım. ardından kağıdı bana verip bunu yakıp sobaya at dedi. bende yaptım. bunu yaptıktan sonra bir titreme bedenimi sardı. kabuslardan kurtulmuştum. kısa bir süre hocanın evinde ölü bulunduğunu öğrendim. bir süre kendimi suçladım. hayatımda yaşadığım en korkunç olay buydu. daha sonra bu anormallikler belirli periyotlarla tekrarlanmaya başladı. bir iki gündür yine kabuslar ve halüsilasyonlar görmeye başladım. umarım tekrar aynı şeyler yaşanmaz. şu sıralar ailem beni yalnız bırakmamak için elinden geleni yapıyor. sabrınız için çok teşekkür ederim.

0

rüyamda bir yılanın bizi soktugunu görmüştüm ve cok korkmustum hala aklımdan cıkmaz bu olay

1

anne baba ve ablamın geçirdiği trafik kazasını öğrenmek çok korkutmuştur beni.