0

çukur dizisini izliyorum. fakat geçen sezonun verdiği tadı vermiyor son yaşanan olaylar beni diziden itmeye başladı umarım düzelir tekrar heycanla izlerim.

0

evet izliyorum ve severek izliyorum. her hafta heyecanla bekliyorum çukuru. çukur aslında aksiyon sahnelerinden dolayı ilgimi çekiyor fazla aksiyon sahneleri barındırıyor ve hikayesi kurgusu konusu ile insanı içine çekiyor bende 1. sezondan beri çukuru izliyorum hala izlemekteyim özellikle 1. sezonu daha çok benimsemiştir 2. sezona yeni yeni ısınmaya başladım diyebilirim 2 sezonun ilk başlarında keyif alamıyorum daha sonra düzeldi ama şu an güzel izliyorum.

0

çukur bir dizidir film değil. evet aras bulut iynemli ve erkan kolçak köstendil dizi de en sevdiğim iki karakteri canlandırıyorlar. yamaç ve vartolu saadettin. her karakter her bölüm yeni bir olay fakat afganlıların olduğu bölümler çok renkliydi bu sezon. dizilerde kötü karakterler sevilmez bu dizi bana çeto'yu sevdirdi ve favorim karakterlerden biri de aliço. gerçekten seviyorum umarım daha uzun soluklu olur. erken bitirme kararı alıp senaryoyu çöp etmezler inşallah.

0

hayır izlemiyorum. aksiyonu yüksek bir dizi olduğu söyleniyor.