0

hollanda ligi değilde ulusal maçlar daha iyi gibi bu dönem türkiye'den derece bekliyorum

0

futbola ciddi anlamda ilgisi alakası olmayan ve iddaa oynamayan bir kişi olarak hollanda ligi'ni takip etmiyorum.aslında da maç görselliği açısından bir ingiltere ve ispanya ligi kadar keyif vermese de, belli takımlarının seyir zevki gerçekten güzel oluyor. hollanda liginden bazı futbol takımlarının avrupa kupalarındaki performanslarını bazen denk geldiğinde izliyorum ama ciddi olarak hollanda ligi'ni birebir takip etmiyorum.

0

bende tabiki takip etme sebebim idda oynadigim icin maclarida izleme ve takip etme zorundayim.ama hemde bilgi sahibi oluyorum hemde para kazaniyorum.

0

iddaa oynadığım dönemlerde bu ligi fazlasıyla takip eder ve fırsat buldukça bu ligin maçlarını izlemeye çalışırdım.ancak uzunca bir süredir bu ligi detaylı bir şekilde takip edebilme fırsatı bulamadım.sadece televizyonda spor kanallarında maçların özetlerine rast gelirsem izleyebiliyorum.

0

genel olarak hollanda ligini takip etmeye pek firsatim olmuyor ama iddaa oynadiğimda her macina üst oynayan biriyim sahsen hollanda ligi bu seneler cok zevkli bir lig oldu her mac hemen hemen gollü geçiyor ozellikle psv eindoven bu seneler sampiyon olup duruyor benim hollanda ligindeki ekibim ajaxtir ajax cok iyi bu sene umarim sampiyonlar ligindeki grubundanda cikar ligi ise sampiyonlukla bitirmesini umuyorum.

0

genel olarak hollanda ligi takip eden biriyim. maçlar gerçekten çok zevkli ve bol bol geçtiğini söylemek isterim. özellikle hollanda ligi'nde çok sevdiğim takımlardan psv takımı var. genellikle her maçında muhteşem performans sergilediği ve kazandığı maçlar beni yeterince mutlu ediyor. psv nin evinde oynadığı maçlarda taraftarın önünde gerçekten büyük bir performans sergileyerek taraftarı da arkasına alarak o sahadan galip geliyor. şu anda da ligde başarılı gittiğini düşünüyorum ve büyük ihtimalle de şampiyonluklar sonuçlanacak bir psv takımı görüyorum.

0

denk geldiğim zaman izlerim oldukça keyifli bir lig genelde maçları bol gollü geçer bu yüzden de insanda izleme duyusu ön palana çıkıyor bazen de kazanması gerek takım değil de kazanması zor olan takımların kazandığı da çokça görülen bir ligdir hollada liği