0

benim için her ay böyle geçiyor yani alışkınım ben o yüzden sorun yok .

0

faturaların yüksek gelmesi,geçim sıkıntısının ve gelecek kaygısının iyice yaygınlaştığı için insanlar son yıllarda aşırı derece mutsuz.

0

şubat ayı buralarda soğuk geçiyor bir de eşim uzakta hiç küçük bebeğim var içeri kapandım kaldım. bu yüzden sürekli bir bıkkınlık var gibi. herkesin derdi ayrı tabi . bir de ekonomik sıkıntı var, sürekli evimizden bizi atmak isteyen eşimin ailesi var. var da var yani. şubat ayı hiç hoş geçmese de tek tesellim bebeğim. umut etmek gerek. yakında bahar gelecek diye umutla bekliyorum.

0

ya allah aşkına insanlar nasıl depresif olmasın ki. ben de öyleyim. tek maaşla geçinmeye çalışıyoruz. aylık 2000 tl evin hiçbir şeyine yetmiyor. 3 aylık kira birikti yatıramıyoruz. her allahın günü doğal gazı elektriği nasıl öderiz diye düşünmekten boğulduk artık. ödenmezse bugün yarın kapanacak. ayrıca bebek de bekliyoruz. bakamazsak diye korkumuzdan kafayı yemek üzereyiz. bu şekilde insanın depresif olmama durumu olmuyor maalesef. ben de bu yüzden sadece şubat ayı için değil aylardır depresifim. bir çözüm bulamıyorsun ki.

0

havalarin surekli kapali, yagmurlu olmasina bagliyorum. zaten genelde de havalarin kapali veya yagisli oldugu icin bir kasvet durumu oluyor. bu da bizim ruh halimizi etkiliyor. ona bagliyorum ben. birde benim bu aralar aklimda baya seyler var. is bulamiyorum bu da canimi iyice sıkmaya basladi.