0

griptir. ilaç kullanılsada kullanılmasada 7 gün sürer. tabi soğuk algınlığı ilaçları hafif atlatmanızı sağlayabilir.

1

halk arasında ilaç kullanırsan 7 gün geçer kullanmazsan bir hafta geçer sözü bir doktorun sözüdür mesela sen soğuk aldığın zaman dayanamazsın doktora gidersin ilaç yazar aslında sen o ilaçları kullansan da kullanmasan da bir hafta bitince soğuk algınlığının geçer ve iyileşirsin yani orada boşu boşuna sen vücuduna o ilacı karıştırıyorsun çünkü genellikle hepimiz böyleyiz soğuk aldığımız zaman ya da grip olduğumuz zaman kendimizi kendi halimize bırakmıyoruz hemen doktorun yolunu tutuyoruz ilaç alıyoruz ilaç içiyoruz biz de ilacın bizi iyileştirdiğini sanıyoruz aslında o hastalık sen ilaç almazsan da yani bir haftada geçer.

0

halk arasında ve doktorların da söylediğine göre grip ilaç kullanırsanız bir haftada eğer ilaç kullanmazsanız 7 günde kendi kendine geçecektir yani ilacını çok bir fonksiyonu yoktur grip hastalığında bol bol ıhlamur içebilirsiniz.

0

bunun cevabı griptir. grip geçmeyen illet bir hastalıktır illa antibiyotik kullanmak gerekir

0

grip hastalığı için kullanılan bu deyim gayet doğru bir deyimdir.

0

kesinlikle grip ilacta kullansan 1 hafta gecmiyor kullansan 1 hafta sonra iyilesiyorsun. :)

1

grip için sıkça söylenir bu doktora gitsen de gitmesen de hastalık ille o kuluçka dönemini tamamlar ve ondan sonra geçer.

0

grip genelde bir haftada maksimum geçtiği için bu hastalık için kullanılır .

0

grip veya soguk algınlığı için kullanılır o kelime. çünkü gribin maksimum süresi bir haftadır. ilaç kullanmakta gereksizdir. ihlamur bol c vitamini ve dinlenmeyle 3 günde bile atlatılabilir.

1

gribin iyileşme süreci için kullanılir. ilaçla 7 gün ilaçsız 1 hafta. ben 1 haftada iyileşmeyi tercih ediyorum.