0

halk arasında eğer bir insanı tanımak istiyorsanız onunla alışveriş yapmanız gerektiği söylenir tam nedenini bilmiyorum ama bazı insanlar alışveriş yaparken ne oldukları ortaya çıkıyor.

0

bir kişiyle tanışmak için en doğru yolun onunla yola çıkmak yolculuk yapmak olduğu söylenir veya içki içirmek ya da o kişiye makam mevki vermek gerekir derler ama bana göre bir insanı tanımak için hiç birine ihtiyaç yoktur o zamanla kendini belli eder zaten mesela onun kendinden daha alt rütbeli birisine nasıl davrandığına bakılmalı hayvanlara nasıl davrandığına çocuklara nasıl davrandığına bakılmalı bana göre bir insanı tanımanın en kolay yolu bunlar bakmaktır

0

dost olmak konusmak. fikrini sormak. ama tanidigin birini daha da iyi tanimak isitiyorsaniz onu sinirlendirin

0

bir insanı tanımak için uzun yola çıkmak para alışverişi yapmak siz yokken sizinle ilgili düşüncelerini başkasına yani arkanızdan dedikodu yapıyormu buna bakarak tanıyabilirsiniz

0

3 tane var diye biliyorum.
bunlardan biri yolculuğa çıkmak. trafikte uyguladığı hareket ve eylemlere dikkat edilmesi gerekir. sakin kalıyorsa çok iyi bir dosttur.
ikincisi ise yemek yemek. kişinin ortam içinde hal ve hareketleri nasıl diye kontrol edilir. toplum için sakince ve düzgün bir biçimde yemek yiyor mu diye bakılır.
üçüncüsü ise ticaret yapmaktır. işine sağlık mı? malının arkadasında durur mu? yakın dostlarına nasıl davranır gibi durumlara bakılır.

0

çeşitli cevaplar mevcut bunun için. mesela yemek yiyişine bak denir, yolculuğa çık, alışveriş yap, beraber gez, tatile git, otur bir çay iç gibi :d

0

yemek yemek gerektiği söylenir diye biliyorum. sofrasına oturmak gerekir diye bir tabir olması lazım.

0

bence onunla tatile çıkman ya da yaşaman lazım çünkü insan asıl o zamanlarda anlıyor uzun süre birlikte kalınca daha iyi tanıma imkanı doğuyor

0

bir insanı tanımak istiyorsan para muhabbetine girmen gerekir, o zaman belli olur gerçek yüzü.

0

eğer bir kişiyi tanımak istiyorsan onunla alışveriş yapman gerekir çünkü dost ile ye iç alışveriş yapma demişlerdir. yada borç istemek gerekir.

0

halk arasında bir kişiyi tanımak için onunla aynı evde yaşamak gerektiği söylenir.

0

seyahate cikmak ve borc istemek gerekir diye biliyorum.

0

bir insanı tanımak için hal arasında parayla ilgili yerlere gidilmesi söylenir.çünkü bir insan paradan önce ve paradan sonra değerlendirilir.

0

benim bildiğim birini tanımak için onunla bir çay içmem gerek

0

alış-veriş yapmak gerektiği söylenir ....

0

bir insanı tanımanın en iyi yolu o kişiyle yolculuk yapmaktır derler diye biliyorum

0

yemek yemek, yolculuk yapmak ve alışveriş yapmak.

0

onu tanımak için gezmek gerek neler seviyor nelerden nefret ediyor ya da onu gizli takibe almak lazım

0

onunla tanımak için alışveriş edilmesi gerekir derler.