0

normal doğumu gerçekleltirilemeyen her kadın için doğumlar da kullanılabilir.

0

normal doğum yani ana rahminden alınamayan bebeklerin sezeryan ile batın bölgesi açılarak gerçekleşen doğum eylemidir. sezeryan işlemi annenin rahmi doğum işlemini gerçekleştirecek kadar açık değildir ve yada doğum süresini doldurup yinede doğum sancıları ve ya amnios sıvısı gelmeyen vs. vs. gibi durumlarda uygulanır.

0

sezeryan ameliyatı hastanın istemesi ile her zaman yapılabilir. ama oldukça tehlikeli bir iştir. bu ameliyat şu şekilde yapılır. çocuğu doktorlar karın bölgesinden alır. bu durumdan dolayı kadının canı çok yanar çünkü karnı yarılır. sezeryan ameliyatının yapılmasının en büyük nedeni kadının suyunun bitmiş olmasıdır.

0

normal koşullarda babanın veya annenin cinsel organında hastalık sorun olursa sezeryana başvurulur buna yaşda dahil yaşlandıkça zorlaşır

0

buna anne karar verebilir normal doğum onu korkutuyorsa sezeryanla kendi isteğiyle doğurabilir. zorunlu olan durumlarda vardır doğum zamanı gelmiş ve genişleme yeterince olmamışsa, zamanından önce bebek yada anne için bir risk söz konusuysa sezeryan doğuma başvurulur.

0

anne ve bebek için hayati bir tehlike olduğunda doğumun normalinden farklı problemler oluştuğunda yapılır.

0

anne rahmi tam geniş olmadığı zaman