0

saçma bir kıyaslama olduğunu düşünüyorum. ve kimse kusura bakmasın sezeryan diye cevap verenler için de çok üzüldüm kolay sanıp hayattan bezecekler yazık. bir kere doğum başladığı zaman salgılanan oksitosin olmadığı için süt geç inecek emzirme sorunları daha fazla olacak alt tarafı vajinal bölgede bir kaç dikiş yerine karnında derin bir hasar olacak ve vajinal dikisler ortalama on günde iyileşirken sezeryanli kişi hayatı boyunca her üşüttüğünde her birşey kaldırması gerektiğinde ki bu kaldıracağı genellikle kendi çocukları olacak ve her yeniden anne olmak istediğinde o sezeryan önüne engel koyacak. kısaca kimse doğal yollardan doğum mümkünken sezeryani tercih etmemeli. çünkü sezeryan bir tercih değil mecburi bir operasyondur. çatı dar olduğu için yapılan operasyonlarda da doğum sancılarının başlamasını beklemek bebeğin daha sağlıklı olmasını sağlar. çünkü her bebek doğacağı ideal vakti yalnızca kendi bilir. normal doğacağı günden önce ameliyata almak genelde problemli hasta bebeklere yol açar.

0

bence normal doğum daha güzel benim ikiside normal doğum oldu.

0

bence sezaryen.
normal doğuramıyor artik zaten kimse.
çatılarımız dar hep.

0

bazen kadınların bunu seçme şansı olmuyor, eğer mühim bir durum varsa doktorlar sezeryan doğum yaptırabilirler.

0

normal doğum kadınların bedensel sağlıkları açısından çok daha iyi şahsen bende normal doğum olsun isterdim ama bazen şartlar sezaryene zorluyor insanı. mecbur sezaryen doğum yapiyorsun. benim hamileliğimde oğlum hep aşağıda ve ters şekilde idi. ve birde yaşımdan dolayı tiroid sorunum vardı. tiroid hastalarınin normal doğum yapması zaten yasak bu yüzden mecbur sezaryen şeklinde oldu doğum.

0

ben doğuracak olsam sezeryani tercih ederim çünkü sezaryen daha kolay oluyor yani onda da acı oluyor ama normal doğuma göre daha kolay oluyor.