0

gece gelmeyen uyku sorununu çözmek için aklınızdaki boş gereksiz konuları ve boş ve hayatımızda zorluk çıkaran insanları çıkartın rahatça uyuyun.

0

uyku sorununu yoğurt yiyerek çözebilirsiniz. veya ayran içerek bunlar rahat uyumamız için etki sağlar uyku getirir. yatmadan duşa girmekte rahat uymanızı uykuya kolay dalmanızı sağlar. melisa çayı gibi çeşitli bitkisel çaylar içmeniz de fayda edebilir uykunuz için. uyku problemi çekenler için ayrıca eczanelerde uyku şurupları satılıyor arada bir bende kullanıyorum herhangi bir yan etkisi yok kendinizi çokalıştırmayın herzaman içmeyin ama uyku şurubu da uyku konusunda etkileyiciydir. uykunuzun kolay gelmesine yardımcı olur.

0

uyuyamayan kişinin ya bir derdi vardır ya da bir psikolojik sorunu. o yüzden önce kaynağını bulup bunu çözmek gerekli. melisa çayı içmek de uykusuzluğa iyi gelir.

0

genellikle geceleri uyumamda sorun olmuyor , ama bazı zamanlar oluyor elbette o zaman da internetten film veya oyun videoları izlerim. ve gözlerim istemsizce kapanıyor , o yüzden uyuyamazsam böyle yapıyorum. ama heyecandan veya ertesi gün önemli bişey varsa sınav veya başka birşey , ertesi günde ne varsa ( sınav vs ) onu kesinlikle aklıma getirmem. getirirsem uyuyamam o yüzden yaptığım şeyler bunlar fikirlerim bunlar teşekkür ederim.