0

hiçbir kanal tarafsız değildir herkesin tuttuğu bir taraf mevcuttur kendi düşüncem bu yönde

0

malesef televizyondaki yayınlanan haberler olsun başka sosyal mecralar olsun hiç birinde tarafsız haber yapıldığını düşünmüyorum herkes kendi fikrine uygun haberler yapıyor

0

bence show haber tarafsız yayın yapıyor ben en çok show haberi izlemekten keyif alıyorum. hatta ben genelde haberleri haber sitelerinden falan okurdum ama show haberin resmen bağımlısı olsun dizi izlemeyeyim yeter ki show haberi izleyeyim. resmen dinlenmiş rahatlamış hissediyorum kendimi :)

0

trt'yi en güzel haber kanalı olarak düşünüyorum çünkü çok hoşuma gidiyor ve tarafsız haber yaptıkları resmen gözle görülebiliyor. zaten herkes biliyor ki a haber ve benzeri kanalların taraflı haber kanalı olduğunu. bu yüzden dolayı herkese trt haber kanalını öneririm.

0

basın medya televizyon kanalı hiç bir zaman tarafsız olmaz. herkes bir tarafı tutar istesende istenmesede. trt kanalı yanı türkiye devletinin ülkesinin kanalı. devleti hükümeti tutar. bazı kanallar fox gibi cnn gibi kanallar yabancı menşei olan kanalları temsil eder ve onları tutar.