0

eğer unutmuşsa bir şey demeyi oraya devamı olsun diye ekleyebilir bence. neden olmasınki..

1

yani bir sorunun altından 2 yorum yapmak bence yanlış ama bazen insan soru altına yorum yaparken ve internetin çekmediği nedeniyle o cevap 2 defa yayınlanır ve 2 defa cevap vermiş olur onun dışında bilerek ve isteyerek bir sorunun altında 2 yorum yapmak bence doğru değil.

1

elbette yanlış bunun neresinde. herkes kendi düşünce ve deneyimlerini aktarıyor ve farklı bilgiler elde edilmiş oluyor bir soru başlığı altında. bu da gayet güzel bir durum. diğer türlü olsa site çok kısıtlayıcı ve hareketsiz olur. ayrıca ilk cevabın doğru olduğu konusunda kesin bilgi de yoksa burası çöp bilgiyle dolar.

0

site yönetimi bu konu ile ilgili bir sorun olmayacağını söyledi. ayrıca çokça cevap almış bir soruyu (daha önce yazmış olsan bile) sen hangi soruya yazdın veya yazmadın hatırlamayacağın için sıkıntı olmaz bu durum.

0

bence doğru değil çünkü o konu hakkında çok düşüncesi olan insan oraya düşüncelerini yansıtır ama düşüncesi olmayan insan kolay bulduğu bir soruya saçma saçma ve birbirine benzer sorular sorabilir.