0

ewet gittim ve çok güzel bir uygulama bu bence herkez içinde geçerlidir herkesin bir aile hekimi vardır eminim

0

çok hassas bir konuya parmak bastınız büyük şehirlerdeki aile hekimi uygulamasını bilmiyorum ama bizim şanlıurfa'da yapılan aile hekimliği uygulaması bana göre çok saçma sapan bir uygulama sadece bazen bildiğiniz bir ilacı gidip yazdırmak için kullandığım bir araç gibime geliyor çünkü oradaki doktorların hiçbir fonksiyonu yok zaten doktor da değiller bu uygulamanın değişmesi gerekiyor en azından her sağlık ocağında 1 tane uzman hekimin bulunması gerekiyor bizim buradaki sağlık ocaklarında artık sağlık çalışanı mıdır yoksa başka bir meslekten midir belli olmayan insanların doktor diye sağlık ocaklarına dikilmesi işte sağlıklı bir durum değil geçenlerde oğlumu götüreceğim sağlık ocağında doktorun yazdığı ilaçlar çocuğa yan etki yaptı hiçbir faydasını görmedim bir daha da götürmedim zaten çocuk ilaçsız düzeldi bundan sonra ben hasta olmuştum çocuğun kullanmadığım ilaçları ben kullandım bana iyi geldi bu da demek oluyor ki ilaç yazmayı daha iyi bilmiyorlar onun için ben bu aile hekimi uygulamasını beğenmiyorum

1

aile hekimim ebru doktorum. çok iyi güler yüzlü bir kadındır. artık birbirimizi tanıdık..girdiğimde admı bile sormaz.. bilir adımı soyadımı, ilgilidir.. bilgilidir. onu tercih ettiğim için çok mutluyum ve şanslıyım..

0

evet aydan aya gidiyorum kizimin asi zamani geliyo bana hatirlattin

0

sürekli hastalanan bir insan olduğumdan çok sık gidiyorum aile hekimliğine. hasta olmasam da kontrol amaçlı gidiyorum. kansızlık ve vitamin eksikliği çok yaşarım çünkü.

0

evet kalabalık bir evde yaşadığım için ayda birkaç kez uğradığım yer. allah'tan aile hekimimiz çok iyi hastaneye gitmemize gerek kalmıyor çoğu zaman..

0

evet küçüken hasta oldugumda gıtım

0

evet daha yeni aile hekimime gittim geldim. parmağım ağrıyordu ona danıştım. bana krem yazdı. aile hekimleri küçük hastalıklara bakarlar ve genelde ilaç yazarlar.