0

evet geçirir ben küçükken çoğu zaman burnuma akardi burnum tıkanirdi ve aile büyüklerinden bunu burun fısfısı ile yazarlardı burun fısfısı hem insanın çocukların burnunu rahatlatıyor hem de tıkanma atma gibi durumlarda en yararlı çözüm olarak kullanılıyor eğer sen de küçük çocuklarınız varsa onlara burun fısfısı önerebilirim herkesin kullanmasını da tavsiye edebilirim sadece küçük çocuklar için değil yetişkinler için de bu tavsiye geçerlidir tabii burun fısfısı ondan başka bir çözüm yolu da olabilir ama benim bildiğim kadarıyla burun fısfısı dışında pek bir şey çözüm yolu olarak kullanılmıyor

0

evet geçirir.burun akıntısına sebep olan şey zaten burunun tıkalı olmasıdır.burnumuzu boşaltamadığımız için burun akıntısı meydana gelir.burun fısfısı burnumuzun açılmasını sağlar,ve burnumuzu temizlediğimizde bir daha akmaz.

0

burun fısfısı burun tıkanıklığını önler. ve burnu rahatlatan bir ilaçtır. ama burun akmasını engelleyemez. burun akmamasının farklı farklı nedenleri bulunmaktadır.

0

geçirir tabiki burunu acar ve nefes alımını kolaylastırır.

0

geçirmez o tıkanıklığı açar bi tek akıntı kendi kendine gecicek ilaclarla

0

geçirmez canım o burun kapandığında açılması içindir iyice akmasını sağlar yani

0

burun fıs fısı burundaki kılları işlerine doğru gider ve burun açar

0

aksine burnunuzun akmasını arttırır. çünkü burun fısfısı zaten tıkalı olan burunlar için tavsiye edilir. burnunuzun içerisinde katılaşmış olan mukus tabakasını yumuşatmak için kullanılır ve akarak burnunuzun boşalmasını sağlar. ancak bunun yerine burnunuzun kenarlarına nane yağı sürerseniz yine aynı işlevi sağlayacaktır. günümüzde deniz suyu içeren burun spreyleri oldukça fazla kullanılmakta. onlarında oldukça işlevsel olduklarını düşünmekteyim. akan burnun akmasını kesmesini emin olsun istemezsiniz. eğer akmaz ve kafanızın içerisinde kurursa sinüzit oluşumuna sebebiyet verecektir. bu durumda şiddetli baş ağrılarına ve yüzünüzde şişmelere neden olacaktır. bununla birlikte ara sıra akma eğilimi göstereceği için sık sık grip olmuş gibi yaşayacaksınız. sinüzit ameliyatı bildiğim kadarı ile yapılmakta ancak kesin bir sonuç vermemektedir. çünkü bu rahatsızlık sürekli kendini tekrarlama potansiyeline sahiptir. bundan korunmak için burnunuz aktıkça sizin onu bol bol boşaltmanız tek yolunuzdur. sabrınız için çok teşekkür ederim.

0

geciriyor ben kullandım ve cok faydasını gördüm kesinlikle tavsşye ederim

-1

geçirmez ,sadece burnun tıkanıklığını giderek rahat nefes almayı sağlar .