0

dünyayı bilmem ama benim en sevdiğim hayvan penguendir. paytak paytak yürüyüşü çok hoşuma gidiyor

1

büyük çoğunlukla kedi köpek panda ve kuş gibi hayvanlardir

0

ben genel olarak hayvanları çok severim bana göre tüm hayvanlar sevilesi.
fakat herkesin fikri aynı değildir maalesef.
hayan görmey bile tahammül edemeyen insanlar var dünyada.
ben bir genelleme yapacak olursam dünyada bence en çok sevilen hayvan kedidir.
köpekte aynı zamanda çok sevilen bir hayvandır, bu ikisi arasında biraz gel git yaşadıktan sonra kendimce en çok sevilecek olan hayvanın kedi olduğuna karar verdim.

0

herkesin zevki ayrıdır. ama bir genelleme olarak istiyorsan bunun cevabını tek cevap köpek olur sanırım. ben bütün hayvanlardan korkan bir insanım bakın sevmiyorum demiyorum korkan diyorum. sinekten tutunda aklınıza gelen her hayvanda şiddetli bir şekilde korkuyorum. değil kucağıma alıp sevmek hiç birisi bana 5 metreden daha fazla yaklaşamıyor. çünkü o mükemmel tiz sesimle avazım çıktığı kadar bağırıyorum. hiç bir hayvan bu sese dayanamıyor. :) bana verilmiş en güzel yetenek. neyse konuyu çok dağıttım hemen toparlayayım. şimdiye kadar dokunabildiğim ve bana yaklaşmasına izin verdiğim hayvan köpek oldu. ama hepsi değil tabii ki golden cinsi olanlar. acayip güzel enerjileri var. tamamen böyle kucaklayamasam da en azından dokunabildim bu benim için büyük başarı. demek ki her insan da sevebilir köpekleri. yani çok ukalalık yapmak istemiyorum ama benim korktuğum kadar kimsenin korkusu yoktur diye düşündüğümden.

0

tuğçe'nin de söylediği gibi bu kişiden kişiye değişen bir durum olabilir. ama genel olarak bakıldığında tabii ki ilk iki sırayı dünya çapında kediler ve köpekler almaktadır. şahsi olarak cevap vermem gerekirse köpekler her zaman benim için ilk sırada olmuşlardır. kedileri ise sadece yavru iken severim.