0

wifi günümüzdeki internete düşkünluk oranınida göz önünde bulundurursak hayatımızın bir parçası ve internetin kablosuz kullanma kolaylığıni veren sistemdir

0

wifi çoklu bağlantı sağlar .artık şuan herkes gittiği her yerde wifi soruyor .ve wifi çok ama çok işe yarıyor.ben bazen kuzenimle birlikte internet azalınca teyzem gilin oraya wifiye bağlanıyorum ve internetin de bitmiyor hemde eğlenceli oluyor ben şuan wifi den giriyorum ve internetim de fazla bitmiyor hatta kendime paket almaya bile gerek fazla duymuyorum sadece dakika için de köntür yüklüyorum ve onu. için de değmez hem zaten wifiye bağlanınca internetten konuşuyoruz ve hiç paket almaya gerek olmuyor ve internetsiz çok sıkıcı ve o yüzden wifi herkesin geçim kaynağı diye düşünüyorum eskiden herkes bir birlerine misafirliğe gidince konuşuyorlardı kendi durumunu soruyordu şimdi ise wifi şifresini istiyorlar.

0

wifi internet ağırdır çünkü şu anda mesela ben wifi'ye bağlan bu siteye giriş yapıyorum çünkü normalde paketim olmadığı için ve paket çok pahalı olduğu için ben komşu evden wifi ağını çektim ve telefonunu onları wifi-n bağlayarak ayda onlara belli bir ücret karşılığında wifi'ye bağlanıyorum wifi mesela internet aracıdır ve hem bilgisayardan hem de telefonlardan bağlanıyorsun mesela şu anda benim internetim çok olduğu zaman arkadaşım wifi aracıyla bana bağlanıp kendi telefonunda bir şeyleri araştırabilir ya da bir yerlere girebilir yani wifi bir internet araştırma aracıdır.

0

wifi mikroçipi sayesinde internet ve dosya paylaşımını kablosuz olarak sağlayan teknolojik bir bilgisayar elemenıdır.

0

wifi istemci ve sunucu sistemine göre çalışır. analog verileri dijital verileri çevirerek cep telefonumuza ve bilgisayara gönderir. kullanım alanları otel, okul, cafe, hastane, ve günümüzde her evde de vardır.