0

bodrum kişiden kişiye değişir. ben kendimce traş makinesi ile almaktayım. eski zamanlarda traş makine bulunmadığı için jilet ile almaktaydım. ama benim size tavsiyem traş makinesi ve başka bir şeyler ile almanızdır. çünkü jilet ile alındığında vücudu tahriş ediyor ve sivilce yapıyor ve kolay da alınmıyor. ama artık tıraş makinesi ile alıyorum ve kafam rahat sürdüğümde alıp geçiyorum üstelik sivilce de çıkmıyor.

1

bu insanların kişisel tercihidir. herkes kendi anotomisine ve kendi maddi gücüne göre bunu kendi değerlendirir. en ucuzu jilettir. sonra piyasada satılan değişik markaların tüy dökücü kremleri vardır bunların fiyatlarıda içeriklerine ve markalarına göre değişir. kimsi de epilasyon aletini kullanır. benim tercihim epilasyon aletidir. kimisi lazer seanslarına gider bunlar maliyetli uygulamalardır ve her kıl köküne ayrı uygulandığı içinde çok kişi yaptıramaz. bir kısım kadın ağda yapar ya da utanmayanlar piyasada bulunan ağdacılara gider.. kıl, yüt alt tarafı.. herkes kendi seçimini yaşar.

0

değişik alma yöntemleri var. agda, sakiz, lazer, epilasyon aletleri, eldivrn, beyaz kina, tüy dökücüler... ama ben agdayi oneririm. ya da lazer epilasyonu. agda gec cikartir. lazer disisndaki diger seylerde killarin daha cabuk uzamasi durumu soz konusu olabiliyor. en azindan agdada 1 aya kadar tekrar kil alma olayi olmuyor. lazerde zaten kilin koklerini yaktigi icin cikartmiyor.

0

kıllarımızı ada ile alabiliriz ama bna göre en sağlıklısı eldiven diye düşünüyorum. çünkü eldiven her hijyenik hemde ağda gibi sakızlı bir maddeden değil. ağda kıllarını besliyor arkadaşlar. oda aslında çoğalmasına neden oluyor en güzeli eldiven. makinede tavsiye etmem.