0

bence günümüzde ölümsüzlük bulunmaz ama ilerki zamanlarda bulunabilir diye düşünüyorum. o gün bulunduğu anda zaten kıyametin kopacağı da açıkça görülmektedir. böyle bir şeyin saçma olacağını düşünmekteyim. düşünsenize bir kişi yaşlandığı halde ölmüyor ve yeni nesiller gelmiyor o sektör tıkanıyor ve kalıyor hiç mantıklı gelmiyor ve bulunacağını da sanmıyorum.

1

hayatta ölümsüzlüğün bulunabileceğini asla düşünemiyorum.belki süreç içerisinde insan ömrü çok daha fazla uzatılabilir ancak ölümsüzlük gibi bir şey bizim doğamıza ters. şahsen ben asla öyle bir şey olmak istemezdim.insan bir yerden sonra zaten hayattan yoruluyor ve aynen durumum yetse ve sadece ben ölümsüz olabilsem sürekli olarak sevdiğim insanlara hayatımda kaybetmeye ve onların yokluklarına alışmak zorunda kalırım.bu ben de çok acı verici bir durum olurdu ve insan ölümsüz bile olsa yanında sevdikleri olmadığı sürece asla hayattan zevk alamaz bir hale gelirdi.

0

ölümsüzlük zaten var arkadaşım ama hayatta değil öldükten sonra ölümsüzlüğe bu kadar niye özeniyor sınız ben anlamıyorum ki bu dünyada ahiret için çalışırsanız rabbimizin sözlerini dinlersek güzel işler hayırlar hasenat lar yaparsak namazınızı dosdoğru kılarsak günahlardan kaçınır sak zaten çok güzel ve ölümsüz bir hayat bizi bekliyor bu dünyadaki ölümsüzlüğü ne yapalım zaten çok çirkin değil mi hayat dünya mümin kullar için gerçekten çok zor bir yer.