0

aslında bu çok araştırılmış bir konudur tarihte de bunu görebiliyoruz geçmişe baktığımızda. ancak ölümsüzlük diye bir kavram yoktur herkes bir gün ölümü tadacaktır. hepimiz ölümlü yüz tıpkı bu dünya gibi. bizlerinde bir sonu olduğu kadar bu dünyanında bir sonu vardır. yani ölümsüzlük diye bir şey söz konusu değildir. her canlı doğar büyür gelişimi tamamlar yada tamamlamaz ama sonunda ölür.

0

ölümsüzlük diye bir olay asla yok bence yani öyle bir dünyada yaşamıyoruz gerçekçi bir dünyada yaşıyoruz bence bu hayal kuranların yaptığı bir şey düşündüğü bir şey bence yani ben öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum kimse de düşünmez galiba düşünen de zaten gerçekten hayal dünyasında yaşadığını görüyorum.

0

rivayete göre var lokman hekim tarafından bulunmuş ve bir körü üzerinden geçerken adana daki misis ilçesine baglı ceyhan mı seyhan mı nehiri üzerinden geçerken düşürmüştür yazdıgı not aldıgı kadıgı bu şehir hayala ölümsüzlük şehir diye de geçmektedir adanalılar bilir misis e gelince misis ilçesine doğru girildiğinde göreceklerdir ölümsüzlük şehrine hoşgeldiniz tabelasını

1

her insan ölümsüzdür. bu hayat sanal bir realiteden başka bir şey değildir. zaten bu hayatta herkes ölü gibidir. asıl uyanış maneviyatı hissedince olacaktır.

1

yoktur bence ölümsüzluk sadece filimlerde dizilerde yaratilan bir konu

1

bence ölümsüzlük sadece filmlere konu olabilecek bir şey. gerçek olmasının mümkün olacağını düşünemiyorum.