0

günümüzde para bir mutluluk faktörü ne yazık ki. çünkü zaruri ihtiyaçları karşılamak için bile epey para gerekiyor artık. özellikle çocuklu aileler için para çok önemli. çünkü para olmadığı zaman kendinden önce çocuklarının ihtiyaçlarını karşılayamamak bir ebeveyn için çok üzücü bir durum olabiliyor. en önemlisi bu sanırım. kuru soğan yerim huzurum olur cümlesi çok geçmişte kaldı. çünkü bir evin ihtiyaçları hiç değişmezken bu ihtiyaçların fiyati sürekli değişiyor. kazanılan paranın değeri küçüldüğü sürece paraya bağımlılık ve parasız mutsuz olma oranı artacaktır.

0

günümüzde artık şu para dediğimiz çok değerli yani parasız hiçbir şekilde bir şey olmuyor. yani hayat gerçekten de çok zorlaşmış başladı eskisi gibi değil onun için paranın değeri çok yüksek diyebilirim ondan dolayı değerli yani anlatsam anlatsam bitmez.

0

para, her şeyi yapar ve yaptırır. paranın değerini anlatmakla bitmez fakat para bir yerde devreye giremez, o da ölüm anıdır. ölüm geldiği zaman ne yağarsan yap, sandıkla paran olsun asla çare bulamazsın. ama para mutlu ve huzurlu bir ömür geçirmek için en önemli şeydir.